Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μλάντοστ - Ολυμπιακός 0-3 σετ (Τελικό)

Μλάντοστ - Ολυμπιακός 0-3 σετ (Τελικό)
Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2021 - 18:45

Απέναντι στη Μλάντοστ οι άντρες του Ολυμπιακού στο βόλεϊ, στο πρώτο τους ματς για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εκκινήσουν νικηφόρα τις φετινές επίσημες υποχρεώσεις και να αποκτήσουν το πλεονέκτημα για την εξασφάλιση του εισιτηρίου για το δεύτερο προκριματικό γύρο. Ο επαναληπτικός με τη Μλάντοστ θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την μεθεπόμενη Τετάρτη (13/10, 19:00).

Η live εξέλιξη του αγώνα...

14-25 Ο Ολυμπιακός ήταν ο κυρίαρχος του πρώτου σετ του αγώνα. Από την αρχή κατάφερε να πάρει τη διαφορά στο σκορ και απλώς τη διατήρησε μέχρι το τέλος, παίζοντας ωραίο βόλεϊ, με τον Μιγιαήλοβιτς να σημειώνει τον τελευταίο πόντο των «ερυθρόλευκων»

11-25 Ξανά με τον Μιγιαήλοβιτς να έχει τον τελευταίο πόντο του σετ, ο Ολυμπιακός κατακτά και το δεύτερο σετ με ακόμη μεγαλύτερη άνεση! Η διαφορά στο σκορ δείχνει και τη διαφορά δυναμικότητας και την ανωτερότητα του Θρύλου στον αγώνα.

16-25 Τέλος! Άνετη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στη Βοσνία με 3-0 σετ, απέναντι στη Μλάντοστ για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League. Σε καμία περίπτωση οι Βόσνιοι δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε επίσης

Θρύλος μέσα στη Βοσνία!

Θρύλος μέσα στη Βοσνία!

Οι άντρες του Ολυμπιακού πήραν εύκολα τη νίκη με 3-0 σετ μέσα στη Βοσνία απέναντι στη Μλάντοστ, για το Champions League...