Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βόλεϊ Γυναικών: Απόψε το πρώτο βήμα, κόντρα στη Μινσκ! (photo)

Βόλεϊ Γυναικών: Απόψε το πρώτο βήμα, κόντρα στη Μινσκ! (photo)
Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2021 - 10:23

Όλα έτοιμα! Ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ Γυναικών ρίχνεται στη «μάχη» του β’ προκριματικού του CEV Champions League! Στις 19:00 στο Ρέντη το πρώτο ματς με τη Μινσκ (Cosmote Sport 8HD)! Με μεγάλο στόχο το να γίνει το πρώτο βήμα, προς την πρόκριση στον γ’ προκριματικό της διοργάνωσης και με απώτερο στόχο, φυσικά, το να δώσει η ομάδα του Κουτίνιο, το παρών στη φάση των ομίλων! Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την Τετάρτη (6/10) την προετοιμασία του, για το αποψινό ματς, στο οποίο θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του, στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

Έχοντας ξεπεράσει με δυο νίκες το εμπόδιο της Αστερίξ Μπέβερεν η ομάδα του Ζιλ Φερερ Κουτίνιο θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, εξασφαλίζοντας προβάδισμα για την πρόκριση στον Γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Μιχάνσκα Μινσκ αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμανουηλίδου, Φερονίκη Ζιώγα, Ξένια Κακουράτου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Αγγελίνα Συριστατίδη, Βίλμα Σάλας, Μαριάνα Αντράντε Κόστα, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Μαρία Γενιτσαρίδη, Ιλιόνη Κελεσίδη, Παναγιώτα Ξανθοπούλου.

Δείτε τη φωτό της προαναγγελίας του ματς:

Διαβάστε επίσης