Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανεβαίνει η Σάλας, ανεβαίνει ο Θρύλος!

Ανεβαίνει η Σάλας, ανεβαίνει ο Θρύλος!
Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 - 12:11

Το υπερόπλο του Ολυμπιακού, στο βόλεϊ Γυναικών, ακούει στο όνομα Βίλμα Σάλας. Η διεθνής Κουβανή διαθέτει ένα τεράστιο «οπλοστάσιο» στο παιχνίδι της, το οποίο την κάνει τρομερά πολύτιμη, για την ομάδα του Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο. Η Σάλας έδειξε και χθες (9/10, κόντρα στις Αμαζόνες, ότι ο Θρύλος μπορεί να πάρει πολλά από εκείνη. Αλλά και ότι έχει ακόμη περισσότερα μπροστά της, να προσφέρει, στο σύνολο.

Η Σάλας ήταν πρώτη σε πόντους, στο ματς με τις Αμαζόνες, το οποίο ο Ολυμπιακός κέρδισε άνετα με 3-0 σετ. Κάνοντας έτσι μια ιδανική πρεμιέρα, στη Volleyleague Γυναικών. «Και που είναι το σημαντικό;», θα αναρωτηθεί κανείς Γνωρίζουμε όλοι τι μπορεί να κάνει η Σάλας. Αυτό που έχει σημασία, στην παρούσα φάση, είναι το να βρεθεί η Κουβανή ξανά στο 100%. Το έχει δηλώσει και η ίδια. Να μπορέσει να πιάσει στο έπακρο τα στάνταρ απόδοσής της, αφήνοντας οριστικά πίσω της, την περιπέτεια, η οποία την ταλαιπώρησε προ καιρού.

Με 14 πόντους, κόντρα στις Αμαζόνες, η Σάλας ηγήθηκε της επίθεσης του Θρύλου. Και όσο τα ματς περνούν, εκείνη θα βελτιώνεται. Μαζί της και η ομάδα του Κουτίνιο, η οποία περιμένει πολλά, από τη Σάλας. Θυμίζουμε τα χθεσινά (9/10) στατιστικά τους. Είχε όπως είπαμε 14 πόντους με 11/20 επ., 2 άσους, 1 μπλοκ, 43% υπ. - 29% άριστες. Όχι και άσχημα για παίκτρια που δηλώνει ότι δεν είναι ακόμη στο 100%, ε; Που να φτάσει…

Διαβάστε επίσης