Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σάλας: «Να παλεύουμε, ο δρόμος είναι μακρύς!»

Σάλας: «Να παλεύουμε, ο δρόμος είναι μακρύς!»
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 - 12:47

Η Κουβανή σηκώνει στις πλάτες της τον Θρύλο, με την υποστήριξη των συμπαικτριών της και κάπως έτσι ήρθε η πρόκριση επί της Μινσκ. Αναδείχθηκε, για άλλη μια φορά, MVP και δείχνει πως διαρκώς ανεβάζει την απόδοσή της, βρίσκοντας τον ρυθμό της και ανεβάζοντας παράλληλα και τη συνολική απόδοση της ομάδας!

Η MVP της αναμέτρησης του επαναληπτικού με την Μίνσκ, Βίλμα Σάλας που ολοκλήρωσε το ματς με 23 πόντους, στις δηλώσεις της στο olympiacossfp.gr ανέφερε τα εξής:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα μας. Γνωρίζαμε ότι δεν έπρεπε να δώσουμε την ευκαιρία στην αντίπαλο μας αφού παίζαμε στην έδρα της και θα προσπαθούσε να επιβάλει το παιχνίδι της. Ωστόσο όλα πήγαν καλά, παίξαμε μαζί ως ομάδα με θάρρος. Αγωνιστήκαμε με χαρά και συγκέντρωση και πετύχαμε τη νίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προκριθήκαμε, αλλά τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε στα επόμενα παιχνίδια αφού ο δρόμος είναι μακρύς».

Διαβάστε επίσης

Θρύλος και στη Λευκορωσία!

Θρύλος και στη Λευκορωσία!

Άνετες οι γυναίκες του Ολυμπιακού, νίκησαν με 3-0 σετ τη Μινσκ και πήραν την πρόκριση στο γ' προκριματικό γύρο του Champions League...