Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στιβαχτής: «Πεινασμένοι για το πρωτάθλημα!» (video)

Στιβαχτής: «Πεινασμένοι για το πρωτάθλημα!» (video)
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 - 15:47

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει την πορεία προς το 31ο, από το Ηράκλειο προερχόμενος από δύο άνετες επικρατήσεις κόντρα στην Μλάντοστ Μπρτσκο για τον 1ο προκριματικό γύρο του CEV Champions League.

Eνόψει της 1ης αγωνιστικής της Volley League έκανε δηλώσεις ο Κώστας Στιβαχτής, ο οποίος διανύει την 8η χρονιά του με τα «ερυθρόλευκα». Ο διεθνής πασαδόρος, αρχηγός του ΘΡΥΛΟΥ, δήλωσε πως οι προσωπικοί του στόχοι ταυτίζονται με τους στόχους της ομάδας και δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση τίτλων.

Αναλυτικά: «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ καλή αρχή με υγεία σε όλες τις ομάδες. Ελπίζω να παίξουμε ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να είναι διαφήμιση για το άθλημα.

Όσον αφορά τη δική μας ομάδα πρέπει να είμαστε πεινασμένοι και να δείξουμε ότι θα διεκδικήσουμε για άλλη μια χρονιά το πρωτάθλημα που είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας. Θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά για να το καταφέρουμε όλο αυτό, γιατί φέτος νομίζω ότι ο ανταγωνισμός είναι αρκετά μεγάλος και πραγματικά πιστεύω ότι θα γίνει σπουδαίο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά προσωπικά εμένα, οι ίδιοι στόχοι της ομάδας είναι και δικοί μου. Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να παίξουμε όσο καλύτερο βόλεϊ γίνεται».

Διαβάστε επίσης