Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον κόσμο του στο Ρέντη για την πρόκριση!

Με τον κόσμο του στο Ρέντη για την πρόκριση!
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 - 11:37

Ωραία μέρα η χθεσινή: Πρώτα Παπαστράτειο και μετά ΣΕΦ, με το λαό του Θρύλου να δίνει δυναμικό «παρών» και να βοηθάει την ομάδα Πόλο Ανδρών και την ομάδα Μπάσκετ να σημειώσουν νίκες με 20-9 επί της Ντιναμό Τιφλίδας και με 87-83 επί της Άλμπα Βερολίνου, αντίστοιχο. Ωραία μέρα, όμως, είναι και η σημερινή: Έχει Ρέντη!

Ο Ολυμπιακός του Δημήτρη Καζάζη υποδέχεται την Κομάρνο στον δεύτερο αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του CEV Champions League και θέλει να σφραγίσει την πρόκριση.

Ο Θρύλος θέλει δύο σετ για να συνεχίσει στην επόμενη φάση, αλλά είναι δεδομένο πως θα παίξει για τη νίκη. Πάντα παίζει για τη νίκη, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Στο πρώτο παιχνίδι είχε νικήσει 3-1 σετ στη Σλοβακία και φουλάρει και για δεύτερη νίκη.

Σε αυτήν την προσπάθεια, είναι καλό να έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Ο κόσμος, άλλωστε, δίνει έξτρα ώθηση και μεγάλη ενέργεια στην ομάδα.

Την στήριξη των φιλάθλων περιμένουν και στον Ολυμπιακός. «Ελπίζω να έρθει και ο κόσμος μας να στηρίξει την προσπάθεια τον αθλητών μας και να δώσει ώθηση για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση», δήλωσε ο Δημήτρης Καζάζης.

Απόψε, όλοι οι δρόμοι, οδηγούν στο Ρέντη. Στις 17:00...

*Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου, πάντα σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5€ και 10€ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Διαβάστε επίσης

Κοριτσάρες, γερά!

Κοριτσάρες, γερά!

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών αντιμετωπίζει στη Σερβία τη Ζοκ (20:00) για τον πρώτο αγώνα του γ’ προκριματικού γύρο του CEV Champions League...