Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμες για τη μεγάλη μάχη!

Έτοιμες για τη μεγάλη μάχη!
Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2021 - 18:41

Την Ζοκ αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (4/11, 16:30) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» για τον επαναληπτικό αγώνα του γ’ προκριματικού γύρου του CEV Champions League. Οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται ένα βήμα πριν τη πρόκριση στη φάση ομίλων της διοργάνωσης και για να το πετύχουν θέλουν νίκη κόντρα στην ομάδα από την Σερβία.

Στον πρώτο αγώνα, ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί με 3-2. Για να προκριθεί χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1, ενώ σε περίπτωση νίκης με 3-2, η πρόκριση θα κριθεί στο χρυσό σετ.

Ο Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο, υπολογίζει σε όλες τις παίκτριες του καθώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού ενόψει του αγώνα με την πρωταθλήτρια Σερβίας.

Αναφορικά με τα εισιτήρια, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., ισχύουν τα ακόλουθα:
*Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου, πάντα σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5€ και 10€ διατίθενται καθημερινά και ώρες 10:00-18:00 από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης». Την Πέμπτη, ανήμερα του αγώνα η διάθεσή τους θα πραγματοποιείται από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων και από τις 14:30 θα συνεχιστεί από το Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Διαβάστε επίσης