Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Βόλεϊ Γυναικών: Για την ανατροπή με τον κόσμο του! (photo)

Ολυμπιακός | Βόλεϊ Γυναικών: Για την ανατροπή με τον κόσμο του! (photo)
Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2021 - 10:39

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό του Ρέντη, πριν πάμε στο Καραϊσκάκη! Ώρα «μάχης» με τη Ζοκ 16:30 και ο Θρύλος, με τον κόσμο του, ΜΠΟΡΕΙ την πρόκριση! Πριν πάρουμε τη θέση μας στο γήπεδο Καραϊσκάκη, περνάμε από το Ρέντη, εκεί όπου ο Ολυμπιακός, στο βόλεϊ Γυναικών θα δώσει τον μεγάλο αγώνα, απέναντι στη Ζοκ, για να μπορέσει να ανατρέψει την κατάσταση από το πρώτο μάτς (ήττα στο τάι μπρέικ εκτός έδρας) και να πανηγυρίσει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League!

Το Ρέντη πρέπει να… κοχλάζει! Η ομάδα του Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο έχει ανάγκη τη φωνή του κόσμου. Και ο κόσμος έχει την ευκαιρία να ζήσει ξανά την ατμόσφαιρα του κλειστού του Ρέντη, μετά την τεράστια απουσία από τα γήπεδα συνολικά, λόγω lockdown. Και κάθε τέτοια ευκαιρία, πρέπει ο λαός του Θρύλου να… την αρπάζει, από τα μαλλιά! Και να γεμίζει το «Μελίνα Μερκούρη»! Σε μία ιδανική Ολυμπιακή ημέρα, το να πάμε πρώτα Ρέντη και καπάκι Καραϊσκάκη είναι… ΕΠΙΚΟ!

Θυμίζουμε: Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου, πάντα σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5€ και 10€ διατίθενται καθημερινά και ώρες 10:00-18:00 από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης». Την Πέμπτη, ανήμερα του αγώνα η διάθεσή τους θα πραγματοποιείται από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων και από τις 14:30 θα συνεχιστεί από το Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Διαβάστε επίσης