Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βόλεϊ Ανδρών | Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Λύγισε στο τέλος του 2ου σετ

Βόλεϊ Ανδρών | Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Λύγισε στο τέλος του 2ου σετ
Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2021 - 17:05

Τρομερό το 2ο σετ στο «Μελίνα Μερκούρη», με τον Θρύλο να λυγίζει στο φινάλε, αν και επέστρεψε από το -5! Η ομάδα του Καζάζη είδε τον ΠΑΟΚ να παίρνει από νωρίς μία μικρή διαφορά 2-3 πόντων, η οποία διατηρήθηκε μέχρι τα μισά του πρώτου σετ περίπου. Εκεί άρχισε να ανοίγει, με Μπράουν και Ουόλς, για τον ΠΑΟΚ, οι οποίοι διέκριναν μια νευρικότητα στην πλευρά του Ολυμπιακού και χτυπούσαν στα λάθη της ομάδας του Καζάζη.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε με τον Έγκλεσκαλνς να μειώσει το σκορ και να μπει ξανά στο ματς. Κάτι που κατάφερε, παράλληλα με τις προσπάθειες των Κασαμπαλή και Ζουπάνι. Οι δυο τους έκαναν πολύ ωραία πράγματα στον 1ο χρόνο. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε, όπως αναφέραμε, μέχρι και 5 πόντους πίσω από τον ΠΑΟΚ, στα μισά του 2ου σετ, κατάφερε να ρίξει ξανά τη διαφορά στο -3, στο 12-15 και να επανέλθει. Από εκεί και έπειτα ο Θρύλος άρχισε αντεπίθεση.

Έφτασε στο -3 στο 18-21 με όπλο του τον Έγκλεσκαλνς και τα σερβις του Πέριτς και κατάφερε να μειώσει μέχρι το 22-23. Ισοφάρισε με τρομερή φάση διαρκείας, την οποία πήρε με πάθος και θέληση και έφτασε στο 23-23. Ο ΠΑΟΚ όμως φάνηκε πιο ψύχραιμος στο φινάλε του σετ, έχοντας το πλεονέκτημα της υποδοχής και με δύο διαδοχικούς πόντους, έκανε το 1-1. Μεγάλο βόλεϊ από τις δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός έμεινε στο σετ και πάλεψε μέχρι τέλους.

Διαβάστε επίσης