Ντουντούκα
Εποχή Κορδόν στο Θρύλο, έρχονται και τα πιο ωραία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βόλεϊ Ανδρών: Κάρτα Μέλους και εισιτήρια για τη Χεμπάρ Παζαρτζίκ!

Βόλεϊ Ανδρών: Κάρτα Μέλους και εισιτήρια για τη Χεμπάρ Παζαρτζίκ!
Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021 - 12:37

Όπως ενημέρωσε χθες ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, οι κάτοχοι Κάρτας Μέλους του Ερασιτέχνη, έχουν τη δυνατότητα να δουν ελεύθερα τη μάχη του Ολυμπιακού, με τη Χεμπάρ Παζαρτζίκ, στον επαναληπτικό προκριματικό του CEV Champions League, στο βόλεϊ Ανδρών!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού μπορεί με δύο τρόπους, λοιπόν, να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του Καζάζη, να πάρει την πρόκριση που δικαιούται, απέναντι στην ομάδα από τη Βουλγαρία! Είτε με Κάρτα Μέλους, είτε με εισιτήριο για το ματς. Και με τους δύο, βεβαίως, στηρίζει ΣΥΝΟΛΙΚΑ τον Σύλλογο και αυτός είναι και ο απώτερος σκοπός, πέρα από το να ζήσει ο λαός του Θρύλου, άλλη μία σημαντική ευρωπαϊκή βραδιά, στο Ρέντη!

Αναλυτικά:

«Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου, πάντα σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5€ και 10€ διατίθενται καθημερινά και ώρες 10:00-18:00 από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Την Tετάρτη, ανήμερα του αγώνα η διάθεσή τους θα πραγματοποιείται και από το Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» από τις 17:00».

Διαβάστε επίσης