Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόψε το Ρέντη πρέπει να είναι «μικρό Καραϊσκάκη»!

Απόψε το Ρέντη πρέπει να είναι «μικρό Καραϊσκάκη»!
Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 - 10:53

Μπροστά σε ακόμη μία μεγάλη πρόκληση βρίσκεται σήμερα ο Ολυμπιακός, στο βόλεϊ Ανδρών. Απέναντι στη Χεμπάρ Παζαρτζίκ (19:00 - COSMOTE SPORT 9HD/gavros.gr), ο Θρύλος είναι έτοιμος για να δώσει μία τεράστια μάχη και να πάρει μία τεράστια πρόκριση, η οποία θα τον φέρει στους ομίλους του CEV Champions League! Για να ανατρέψει την ήττα με 3-1 σετ στη Βουλγαρία, η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη θα πρέπει να νικήσει με 3-0 ή 3-1 και στη συνέχεια να πάρει και το «χρυσό» σετ. Αυτό και θα κάνει. Αλλά όχι… μόνος. Με τη δυναμική του κόσμου του…

Το λέμε όσο πιο απλά γίνεται: Απόψε το Ρέντη πρέπει να είναι «μικρό Καραϊσκάκη»! Με το Ρέντη ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, η πρόκριση θα έρθει… Ομάδα και κόσμος πρέπει να είναι ξανά ΕΝΑ και με την ενέργεια του κόσμου, η ομάδα πρέπει να βγάλει στο τάραφλεξ όλη την ποιότητά της, για να φτάσει σε αυτή τη νίκη, με το σκορ το οποίο χρειάζεται, για να πανηγυρίσει τη μεγάλη πρόκριση!

Θυμίζουμε: Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου, πάντα σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5€ και 10€ διατίθενται καθημερινά και ώρες 10:00-18:00 από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης». Την Tετάρτη, ανήμερα του αγώνα η διάθεσή τους θα πραγματοποιείται και από το Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» από τις 17:00.

Διαβάστε επίσης