Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κάρτα Μέλους: Και για σήμερα και για όλη τη σεζόν!

Κάρτα Μέλους: Και για σήμερα και για όλη τη σεζόν!
Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 - 16:52

Δεν είναι μόνο η είσοδος στο σημερινό (7μμ) ματς στο Ρέντη, της ομάδας βόλεϊ Ανδρών με τη Χεμπάρ. Αλλά και η στήριξη στον Ερασιτέχνη, για όλη τη σεζόν! Με την Κάρτα Μέλους ο κόσμος του Ολυμπιακού κάνει ΔΗΛΩΣΗ στήριξης στην ομάδα. Και σήμερα, αλλά και σε όλη την αγωνιστική περίοδο! Ο Σύλλογος συνεχίζει να γράφει ιστορία και να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη και τα Μέλη του είναι κομμάτι αυτής της ιστορίας, έχοντας συμβάλει τα μέγιστα, στη στήριξή του!

Σε ό,τι αφορά το σημερινό ματς, θυμίζουμε: Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου, πάντα σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5€ και 10€ διατίθενται καθημερινά και ώρες 10:00-18:00 από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης». Την Tετάρτη, ανήμερα του αγώνα η διάθεσή τους θα πραγματοποιείται και από το Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» από τις 17:00.

Αλλά και εν γένει, θυμίζουμε:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους Φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης της Κάρτας Μέλους και της Κάρτα Φιλάθλου για τη σεζόν 2021-2022.

Προμηθευόμαστε ΟΛΟΙ την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου. Συσπειρωνόμαστε, στηρίζουμε και υπερηφανευόμαστε για τον Ολυμπιακό!

ΣΤΗΡΙ-ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου:

- Aπό το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7), καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

- Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., πατώντας εδώ.

Διαβάστε επίσης