Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καζάζης: «Είμαστε ο Ολυμπιακός»

Καζάζης: «Είμαστε ο Ολυμπιακός»
Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021 - 22:42

Πολύ καλή προσπάθεια έκανε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Καζάζη. Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε επίσης πως η ομάδα πρέπει να πάρει τα θετικά και τα αρνητικά και να μπορέσει να βελτιωθεί.

Επίσης, τόνισε πως «είμαστε Ολυμπιακός» και πρέπει η ομάδα να διαχειριστεί την κατάσταση και να βγάλει αντίδραση στο ματς στην Θεσσαλονίκη.

«Νομίζω ότι κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια. Στα κρίσιμα σημεία, όμως, οι αντίπαλοι έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο και δίκαια προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Ήταν σαφώς πιο έμπειροι και αποφασιστικοί σε αυτό που θέλανε και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Εμείς κρατάμε και τα θετικά και τα αρνητικά και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε στις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας για να μπορέσουμε να είμαστε καλύτεροι.

Έχουμε την Ευρώπη που συνεχίζουμε, το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας να διανύσουμε. Η ψυχολογία μας σίγουρα δεν είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο μετά από τρεις σερί ήττες. Από εκεί και πέρα όμως είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να το διαχειριστούμε και να βγάλουμε ένα καλύτερο πρόσωπο προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση μέσα στην Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε επίσης