Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε»

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε»
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 - 23:51

Καλή νίκη πήρε ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ, με 3-0 σετ απέναντι στον Μίλωνα, έχοντας και αρκετό κόσμο στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Ο προπονητής του Θρύλου, Δημήτρης Καζάζης, δήλωσε μετά τη νίκη: «Το ζητούμενο ήταν το καθαρό τρίποντο, η νίκη, για να είμαστε στην κορυφή. Θέλουμε να είμαστε στην κορυφή συνέχεια, θα προσπαθούσε σε κάθε ματς για αυτό. Μια καλή εμφάνιση για την ομάδα μου, παίξαμε όσο έπρεπε, όσο χρειάστηκε για να πάρουμε τη νίκη.

Ο Μίλωνας είναι μια αξιόμαχη ομάδα, οργανωμένη και το τεχνικό του επιτελείο δουλεύει πολύ καλά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, ωστόσο, παίξαμε σωστά και κερδίσαμε.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, ο οποίος ήρθε και μας στήριξε σε ένα εκτός έδρας ματς. Οι φιλάθλοι μας μας δίνουν δύναμη και τους θέλουμε πάντα δίπλα μας».

Από την πλευρά του ο Άλεν Παγένκ, είπε: «Περιμέναμε ένα πολύ σκληρό ματς, όμως τα καταφέραμε και κερδίσαμε ένα σημαντικό αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη με 3-0 και τους πολύ σημαντικούς τρεις πόντους που πήραμε για την πορεία μας στο πρωτάθλημα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήρθε εδώ, μας έδωσαν έξτρα ενέργεια».

Διαβάστε επίσης