Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολυτιμότερος ο Έγκλεσκαλνς

Πολυτιμότερος ο Έγκλεσκαλνς
Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 - 16:58

Πολυτιμότερος για την 6η αγωνιστική της Volley League αναδείχθηκε ο Χέρμανς Έγκλεσκαλνς του Ολυμπιακού. Ο Λετονός διαγώνιος έκανε σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στην Κηφισιά και βοήθησε να έρθει η νίκη και να διατηρηθεί η ομάδα στην κορυφή.

Ο Έγκλεσκαλνς σημείωσε 28 πόντους με 26 τελειωμένες επιθέσεις στις 35 πάσες που πήρε, δηλαδή, ποσοστό αποτελεσματικότητας 70%. Επίσης πήρε και 2 πόντους από μπλοκ.

Μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά που λαμβάνει φέτος τη διάκριση του MVP, μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας.

Μιλώντας για το βραβείο του MVP, δήλωσε στην επίσημη σελίδα της Volley League: «Πρώτα απ' όλα σας ευχαριστώ πολύ για το βραβείο. Είναι πάντα ωραίο και ιδιαίτερο να νιώθεις εκτίμηση, αλλά πάνω απ' όλα είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μας να κερδίσει ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε έναν αρκετά δυνατό αντίπαλο. Το παιχνίδι με την Κηφισιά δεν ήταν εύκολο, αλλά κάναμε τη δουλειά μας και πήραμε τους σημαντικούς 3 βαθμούς για τη βαθμολογία. Αυτό πρέπει να μας βοηθήσει πολύ στο μέλλον. Αφιερώνω αυτή τη νίκη σε όλους τους συμπαίκτες μου και ελπίζω να πετύχουμε στόχους ενωμένοι και μαζί».

Διαβάστε επίσης