Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming
Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 - 17:46

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Πέφτει σήμερα η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Volleyleague, με το μεγάλο ντέρμπι στου Ρέντη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, να τραβάει τα βλέμματα.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη θέση με 17 βαθμούς, όντας μάλιστα αήττητοι αναζητούν την νίκη που θα τους αυξήσει τη διαφορά από τους «πρασίνους», οι οποίοι ακολουθούν με 15.

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη έχει στρέψει την προσοχή της εξ ολοκλήρου στις εγχώριες διοργανώσεις, μετά τον αποκλεισμό της από την Μονπελιέ για το CEV Cup.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένη για τις 19:15 της Δευτέρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Καζάζης: «Τα πάντα για νίκη με Παναθηναϊκό»

Έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Δημήτρη Καζάζη. «Σημαντικό παιχνίδι με διπλό χαρακτήρα, οι βαθμοί και το γόητρο των δυο ομάδων.

Πιστεύω, θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι και η ομάδα που θα είναι αποφασισμένη και συγκεντρωμένη θα έχει το προβάδισμα. Είναι ένα ντέρμπι κορυφής και εμείς είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι.

Θέλουμε να συνεχίσουμε την πολύ καλή πορεία μας στο πρωτάθλημα και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη», δήλωσε ο προπονητής του Θρύλου στο Βόλεϊ Ανδρών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Στιβαχτής: «Νίκη με Παναθηναϊκό»

Στη σημασία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τη Δευτέρα, στο Ρέντη, μίλησε ο Κώστας Στιβαχτής: «Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι που έχει πολλές αναγνώσεις.

Ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, όπου θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας και φυσικά, ένα παιχνίδι για το κύρος του συλλόγου και τον χαρακτήρα της ομάδας.

Όλοι καταλαβαίνουμε, ότι πρέπει να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ενωμένοι, για να φτάσουμε στη νίκη», ήταν τα λόγια του αρχηγού της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης