Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βόλεϊ: Αλλάζει, αλλά όχι στόχους!

Βόλεϊ: Αλλάζει, αλλά όχι στόχους!
Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2022 - 14:17

Να αλλάξει την κατάσταση θέλει ο Ολυμπιακός μέσα στο 2022 και να επιστρέψει στην κορυφή και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, κάτι στο οποίο είναι συνηθισμένος, τόσο στους Άνδρες όσο και στις Γυναίκες.

Ο Ολυμπιακός, την ώρα που το ανδρικό τμήμα βρίσκεται στην αναζήτηση προπονητή, ετοιμάζεται να φέρει… «τούμπα» την κατάσταση και να δείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην χώρα. Όσον αφορά τις Γυναίκες, η ομάδα με τον Κάρλο Παρίζι στον πάγκο έχει δείξει βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας, όμως είναι σίγουρο πως μπορεί το κάτι παραπάνω.

Μοναδικός στόχος και των δύο ομάδων είναι το πρωτάθλημα και όλοι πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος και να κατακτηθεί η κορυφή. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ποιοτικό ρόστερ και στα δύο τμήματα και η ομάδα πρέπει να αρχίσει να… ρολάρει ώστε να αποδείξει και στην πράξη της ανωτερότητά της.

Ας είναι, λοιπόν, το 2022 η χρονιά στην οποία ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει την πορεία του στην κορυφή του πρωταθλήματος και θα πάρει τον 31ο τίτλο του στο Πρωτάθλημα της Volley League Ανδρών και τον 9ο του τίτλου στην Volley League Γυναικών.

Διαβάστε επίσης