Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΣΕΙΣΜΟΣ στο ευρωπαϊκό βόλεϊ, ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Τζουλιάνι!

ΣΕΙΣΜΟΣ στο ευρωπαϊκό βόλεϊ, ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Τζουλιάνι!
Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2022 - 10:39

Πάμε ολοταχώς για την εποχή Αλμπέρτο Τζουλιάνι, στον Ολυμπιακό! Ευχάριστη ανατροπή, στην υπόθεση προσέγγισης και προσπάθειας να κλείσει ο Θρύλος τον Ιταλό τεχνικό, για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών! Ο σπουδαίος κόουτς είπε το «ναι» και είναι έτοιμος για να έρθει στην Ελλάδα και να αναλάβει την πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου!

Είναι γεγονός! Ο Θρύλος έκλεισε τον παγκοσμίου φήμης Ιταλό προπονητή και απομένουν πλέον μόνο οι ανακοινώσεις, ακόμη και μέσα στην ημέρα!

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη χειρίστηκε ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ την υπόθεση, έκανε υπομονή, δουλεύοντας παράλληλα για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Ο Τζουλιάνι αποτελούσε εξ’ αρχής τον Νο1 στόχο της Διοίκησης του Ολυμπιακού και ο τρόπος με τον οποίο έγιναν οι διαπραγματεύσεις και ο ΟΣΦΠ χειρίστηκε το θέμα, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα! Μιλάμε φυσικά για μια πρόσληψη-βόμβα σε επίπεδο πανευρωπαϊκό. Δεν μιλάμε για μία απλή πρόσληψη προπονητή. Ο Τζουλιάνι έχει βαρύ βιογραφικό και κουβαλάει βαρύ όνομα, ενώ πλέον είμαστε σε διαδικασία αναμονής για τα… επίσημα!

** Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό του Αλμπέρτο Τζουλιάνι στο Twitter.

Διαβάστε επίσης