Ντουντούκα
Και Κασάμι και Πασχαλάκης!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: ΕΤΣΙ απαντάει ο Πειραιάς!

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: ΕΤΣΙ απαντάει ο Πειραιάς!
Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2022 - 11:43

Αλμπέρτο Τζουλιάνι λοιπόν. Το κατάφερε ΚΑΙ ΑΥΤΟ ο Θρύλος! Το έκανε ΚΑΙ ΑΥΤΟ πράξη! Συμφώνησε και φέρνει στην Ελλάδα έναν ΚΟΡΥΦΑΙΟ Ιταλό προπονητή, με βιογραφικό, με περγαμηνές, με εμπειρία και με αξία! Με ποιότητα, με διάθεση για νέες προκλήσεις και για νέες κορυφές! Ό,τι ακριβώς θέλει και ο Ολυμπιακός, δηλαδή.

ΕΤΣΙ απαντάει ο Πειραιάς! Έτσι κάνει, μπροστά στα εμπόδια και τις δυσκολίες. Ο Ολυμπιακός μπροστά στα περίπλοκα και στα ζόρια, στέκεται όρθιος και απαντάει με… ΒΟΜΒΕΣ! Με βόμβες τύπου Τζουλιάνι! Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη παραδίδει μαθήματα, για το πως βγαίνουν από τις δυσκολίες οι ομάδες. Το τμήμα βόλεϊ αν και έχει τρομερή ποιότητα δεν είχε καταφέρει να βγάλει στο τάραφλεξ απολύτως την ποιότητα αυτή. Αλλά με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι στην άκρη της τελικής γραμμής, ο Θρύλος θα προσπαθήσει να αλλάξει τα πράγματα και να βγάλει μέσα στα ματς του την εικόνα η οποία αρμόζει στο ποιοτικό του ρόστερ. Ο Ιταλός έρχεται με μεγάλες διακρίσεις στο βιογραφικό του, έχει πετύχει σημαντικά πράγματα και μοιάζει έτοιμος για νέα, οδηγώντας τον Ολυμπιακό στις διακρίσεις που θέλει να πετύχει!

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη το κατάφερε και αυτό. Μετά από τους παικταράδες, τους οποίους έχει φέρει σε όλα τα αθλήματα, σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου, χτυπάει τώρα και με έναν κορυφαίο προπονητή, στο βόλεϊ Ανδρών, με στόχο να διατηρήσει τα πρωτεία στην Ελλάδα και να επιστρέψει δυνατός στην Ευρώπη, για να διεκδικήσει νέες διακρίσεις και εκεί!

Σας τα γράφαμε πριν από ελάχιστες ημέρες… Θυμηθείτε…

Διαβάστε επίσης