Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλμπέρτο Τζουλιάνι σε mode… time out! Απόλαυση! (video)

Αλμπέρτο Τζουλιάνι σε mode… time out! Απόλαυση! (video)
Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2022 - 16:36

Ηγετικός, αλλά ήρεμος. Με ένταση, αλλά χωρίς νεύρα. Με φωνή, αλλά με ψυχραιμία. Δίνει τις οδηγίες του και ωθεί την ομάδα! Ο Αλμπέρτο Τζιουλιάνι έχει τον δικό του τρόπο, στο να κατευθύνει την ομάδα του. Να την πηγαίνει εκεί που θέλει. Να την ωθεί προς τον τρόπο παιχνιδιού, για τον οποίο εκείνος κρίνει ότι είναι ο καλύτερος, ανά πάσα στιγμή. Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι σε mode… time out είναι… σκέτη απόλαυση!

Δείχνει την πίστη του στους παίκτες του, μιλώντας με σταθερή φωνή. Περνώντας αυτό που θέλει. Λέγοντας τι ακριβώς ζητάει από εκείνους. Δίνοντας πάντα το σύνθημα για τόνωση της ψυχολογίας. Μιλάει για το που πρέπει να πάει η μπάλα, για το που να περιμένει η ομάδα του, προκειμένου να αμυνθεί. Σχεδιάζει με το πινακάκι του, την επίθεση των παικτών του και κατευθύνει. Απευθύνεται σε αυτούς σαν να είναι… παιδιά του. Με σταθερή, ηγετική παρουσία, δίνει τις οδηγίες του, στην ομάδα του…

Πάρτε γεύση από τα τάιμ άουτ του Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Δείτε τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, στο βόλεϊ Ανδρών, σε δράση. Αξίζει:

Διαβάστε επίσης

Τζουλιάνι: «Μου αρέσουν οι προκλήσεις!»

Τζουλιάνι: «Μου αρέσουν οι προκλήσεις!»

Ο σπουδαίος Ιταλός προπονητής, νέος στο τιμόνι της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου, τόνισε την επιθυμία του να δουλέψει σε έναν σπουδαίο Σύλλογο, όπως ο Ολυμπιακός!