Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αίσθηση σε όλην την Ευρώπη ο Ολυμπιακός με Τζουλιάνι!

Αίσθηση σε όλην την Ευρώπη ο Ολυμπιακός με Τζουλιάνι!
Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2022 - 11:44

Την τεχνική ηγεσία του Θρύλου ανέλαβε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι, ένας προπονητής με τεράστιες επιτυχίες στην καριέρα του και με ηγετικό στυλ! Ο Ιταλός τεχνικός, είναι ένας από αυτούς τους προπονητές, που ανεβάζει επίπεδο την ομάδα μόνο και μόνο με την παρουσία του στην άκρη του πάγκου.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και στον Ολυμπιακό. Ο Τζουλιάνι, έρχεται στον Θρύλο και πιάνει δουλειά με μεγάλες… περγαμηνές και απαιτήσεις από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Η ομάδα θέλει να πάρει τίτλους και να διαγράψει επιτυχημένες πορείες στην Ευρώπη και ο Ιταλός μοιάζει να είναι ο ιδανικός προπονητής στην προσπάθεια αυτή.

Η κίνηση του Ολυμπιακού να πάρει τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι προκάλεσε τεράστια αίσθηση στην Ευρώπη και στον κόσμο του Χάντμπολ! Στην καριέρα του, έχει κατακτήσει 4 φορές το, υψηλού επιπέδου, Ιταλικό πρωτάθλημα (2010, 2012, 2014), ενώ έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο Ιταλίας (2011) και 3 Σούπερ Καπ Ιταλίας (2011, 2013, 2015). Έχει καταφέρει επίσης να κατακτήσει και την κορυφή στο CEV Cup, το 2010, στο… τιμόνι της Κούνερ, ενώ έχει πάρει και ένα Σούπερ Καπ Τουρκίας με την Χάλμπανκ (2019).

Όσον αφορά τις διακρίσεις του με την Εθνική Σλοβενίας, έχει πετύχει ξεχωριστά κατορθώματα, καθώς πήρε Χρυσό μετάλλιο το 2019 στο FIVB Challenger Cup και δύο αργυρά μετάλλια το 2019 και το 2021 στο CEV European Championship.

Είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές και δείχνει τις διαθέσεις του Ολυμπιακού για ενίσχυση, ώστε να κατακτηθεί ο σημαντικότερος τίτλος της σεζόν, που είναι το πρωτάθλημα, και να μπουν γερές βάσεις για πιο επιτυχημένες σεζόν στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης