Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αποκλειστικά από το Τμήμα Μελών την Παρασκευή η διάθεση των εισιτηρίων για ΠΑΟΚ

Αποκλειστικά από το Τμήμα Μελών την Παρασκευή η διάθεση των εισιτηρίων για ΠΑΟΚ
Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2022 - 15:58

Ενημέρωση για τον τρόπο διάθεσης των 80 εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Βόλεϊ Γυναικών παρέχει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Αναλυτικά: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος Volleyleague Γυναικών με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 08/01/2022 με ώρα έναρξης 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» και σύμφωνα με τα νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη μας για τα εξής:

Λόγω του περιορισμού της παρουσίας φιλάθλων σε ποσοστό 10%, δεν θα ισχύσει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους Κάρτας Μέλους της σεζόν 2021-2022.

Η διάθεση των συνολικά 80 εισιτηρίων, η τιμή των οποίων ανέρχεται στα 5€, θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων την Παρασκευή (7/1/2022) και ώρες 10:00-18:00.

Τα εισιτήρια διαρκείας σε διακεκριμένες θέσεις ισχύουν κανονικά.

Την ημέρα του αγώνα δεν θα διατίθενται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου.

Για την αγορά εισιτήριου αλλά και την είσοδο στο γήπεδο απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νόσησης covid-19.

Η χρήση διπλής μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση».

Διαβάστε επίσης