Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: Σήμερα η άφιξή του!

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: Σήμερα η άφιξή του!
Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2022 - 11:41

Νέα σελίδα για τον Ολυμπιακό, στο βόλεϊ Ανδρών. Η σημερινή είναι μία ημέρα πολύ σημαντική. Πολύ ιδιαίτερη. Σημαίνει τη νέα εποχή, στον Ολυμπιακό, σε επίπεδο ομάδας βόλεϊ Ανδρών. Και αυτό γιατί για σήμερα είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Αλμπέρτο Τζουλιάνι, στη χώρα μας! Ο Ιταλός κόουτς είναι ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού, στην άκρη του γηπέδου και μπροστά στον πάγκο. Και από σήμερα το απόγευμα θα είναι και επίσημα εδώ και θα μπει σε διαδικασία… δουλειάς!

Αφού κάνει τις απαραίτητες συναντήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας, προκειμένου να τακτοποιηθούν διαδικαστικά ζητήματα παραμονής του εδώ, στη χώρα μας, ο Τζουλιάνι θα πιάσει άμεσα δουλειά! Ο Ιταλός κόουτς ξέρει που έρχεται. Ξέρει ποια είναι η πρόκληση, την οποία αναλαμβάνει. Ξέρει τι σημασία που έχει ο Ολυμπιακός για τον ελληνικό αθλητισμό. Αλλά και τη σημασία που έχει ο πρωταθλητισμός και οι τίτλοι, για τον Θρύλο.

Ο Τζουλιάνι αναμένεται από αύριο Δευτέρα κιόλας να μπει σε ρυθμό προπονήσεων με την ομάδα. Να αρχίσει να δουλεύει με τους παίκτες του, για να επαναφέρει τον Ολυμπιακό στον δρόμο των επιτυχιών. Από εκεί όπου σταμάτησε πέρυσι, με την κατάκτηση του 30ού πρωταθλήματος, στην ένδοξη ιστορία του. Αλλά και να τον πάει ακόμη πιο ψηλά, εκεί όπου του αξίζει και στην Ευρώπη…

** Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό του Αλμπέρτο Τζουλιάνι στο Instagram.

Διαβάστε επίσης