Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον πρωταθλητή δεν θα τον αμφισβητείς. Τον πρωταθλητή!

Τον πρωταθλητή δεν θα τον αμφισβητείς. Τον πρωταθλητή!
Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2022 - 15:33

Δεν είναι μόνο η νίκη. Από αυτές έχουμε… αμέτρητες, εις βάρος των αντιπάλων μας. Επί του ΠΑΟ, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ. Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών έδειξε, στο ματς με τον «δικέφαλο» του βορρά, στο κλειστό του Ρέντη, ότι ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΤΛΟ! Με εμφάνιση πρωταθλητή ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Έκανε ό,τι ήθελε μέσα στο τάραφλεξ και ελάχιστα απειλήθηκε ή αμφισβητήθηκε η ανωτερότητα και η κυριαρχία του… Έως και… καθόλου, θα λέγαμε. Ακόμη και στο σετ το οποίο έχασε στους δύο πόντους, 27-29, αυτό έγινε στις… λεπτομέρειες!

Ο Θρύλος έφτασε πιο… εύκολα από ότι δείχνει το σκορ στην κατάκτηση του καθαρού «τριπόντου» αφού ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της αναμέτρησης και δεν άφησε περιθώρια στον ΠΑΟΚ να διεκδικήσει κάτι ουσιαστικό. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη ουσία, από την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Η ομάδα του Κάρλο Παρίζι στην επιστροφή της Αρέτας Κονόμη παρουσίασε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και ολοκλήρωσε το ματς με 12 μπλοκ και 8 άσσους, έχοντας αρκετές πρωταγωνίστριες αφού από όσες αγωνίστηκαν, αφού ήταν σαφές στο φινάλε του ματς, ότι δεν υστέρησε καμία παίκτρια!

Ο Ολυμπιακός είναι εδώ. Έκανε εμφάνιση πρωταθλητή, απέναντι στον ΠΑΟΚ και προχωρά. Προς τον τίτλο…

Διαβάστε επίσης