Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τζουλιάνι: «Είναι τιμή να είμαι ο προπονητής του Ολυμπιακού»

Τζουλιάνι: «Είναι τιμή να είμαι ο προπονητής του Ολυμπιακού»
Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2022 - 17:56

Είναι μεγάλη τιμή που θα προπονήσει τον Ολυμπιακό, δήλωσε ο σπουδαίος Ιταλός τεχνικός, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, ο οποίος χαρακτήρισε τον Θρύλο ως «πολύ παραδοσιακό και ιστορικό σύλλογο».

Στη συνέχεια, όταν ερωτήθηκε για την δουλειά του, τόνισε πως όλα βασίζονται στην σκληρή δουλειά και κλείνοντας, ανέφερε πως έχει εικόνα της ομάδας όμως είναι νωρίς για να αρχίσει να μιλάει.

«Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Αρχικά, είναι τιμή για εμένα να βρίσκομαι εδώ, να είμαι ο προπονητής του Ολυμπιακού, ενός πολύ παραδοσιακού και ιστορικού συλλόγου στην Ελλάδα. Χαρά μου που θα δουλέψω στον Ολυμπιακό.

Ακόμα είναι νωρίς να σας πω πράγματα για τη δουλειά μου, δεν το κάνω όμως από μυστικότητα. Μπορώ να πω, ωστόσο, τρία σημαντικά σημεία της δουλειάς μου: το ένα είναι η δουλειά, το δεύτερο η σκληρή δουλειά και το τρίτο η περισσότερη δουλειά! Το μυστικό μου είναι αυτό. Έχω εικόνα της ομάδας, όμως είναι ακόμα νωρίς για να αρχίσω να μιλάω».

.

Διαβάστε επίσης

Σηκώνουμε μανίκια!

Σηκώνουμε μανίκια!

Ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ Ανδρών έχει πολλή δουλειά μπροστά του. Και ο Τζουλιάνι ήρθε για να βεβαιωθεί ότι αυτή η δουλειά θα γίνει σωστά!