Ντουντούκα
Στο 9-0 το σερί του Θρύλου επί του Παναθηναϊκού!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σηκώνουμε μανίκια!

Σηκώνουμε μανίκια!
Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 - 12:07

Ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ Ανδρών έχει πολλή δουλειά μπροστά του. Και ο Τζουλιάνι ήρθε για να βεβαιωθεί ότι αυτή η δουλειά θα γίνει σωστά! Ο σπουδαίος Ιταλός κόουτς έφτασε το απόγευμα της Κυριακής στη χώρα μας, για να αναλάβει και τυπικά τα καθήκοντά του, ως ο νέος τεχνικός της ομάδας βόλεϊ Ανδρών. Και πιάνει άμεσα δουλειά.

Από σήμερα Δευτέρα κιόλας, ο Τζουλιάνι σηκώνει μανίκια, στο κλειστό του Ρέντη. Η ομάδα έχει δρόμο μπροστά της, στην Ελλάδα, με πολλά και σημαντικά ματς, τα οποία θέλει να πάρει, για να προχωρήσει στην κατάκτηση του 31ου. Παράλληλα, θέλει να βάλει τις βάσεις για τη νέα σεζόν, με στόχο να επιστρέψει πιο δυνατός στην Ευρώπη και να προχωρήσει περισσότερο, διεκδικώντας τίτλο και διακρίσεις.

Ο Τζουλιάνι ήρθε στον Ολυμπιακό για να βάλει τη δική του σφραγίδα και να δουλέψει με το δικό του στιλ. Ένα στιλ το οποίο του έχει φέρει τίτλους, στην καριέρα του, στις ομάδες με τις οποίες έχει δουλέψει. Κάτι το οποίο φυσικά στοχεύει να επιτύχει και με τον Θρύλο. Μια ομάδα με μακρά παράδοση στο βόλεϊ, με ευρωπαϊκή κορυφή και με μεγάλες στιγμές, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Διοίκηση του Ερασιτέχνη έκανε μια κίνηση-ματ, με την πρόσληψη του εξαιρετικού Ιταλού προπονητή. Από εδώ και στο εξής, η μπάλα είναι στο γήπεδο του ίδιου και των παικτών, να διατηρήσουν τα πρωτεία!

Διαβάστε επίσης