Ντουντούκα
Και Κασάμι και Πασχαλάκης!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Φίλιππος Βέροιας-Ολυμπιακός: Άλλο επίπεδο ο Θρύλος και +17 στο πρώτο σετ!!

Φίλιππος Βέροιας-Ολυμπιακός: Άλλο επίπεδο ο Θρύλος και +17 στο πρώτο σετ!!
Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 - 16:53

Ο Ολυμπιακός μπήκε εντυπωσιακά στο γήπεδο και πήρε μεγάλο προβάδισμα από την αρχή, στο ντεμπούτο του Αλμπέρτο Τζουλιάνι στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Ο Θρύλος μπήκε πολύ αποφασιστικά στο γήπεδο και πήρε τους πρώτους του πόντους χάρη στα εντυπωσιακά μπλοκ των κεντρικών του.

Οι «ερυθρόλευκοι» με το πολύ αποτελεσματικό σέρβις του Ανδρεάδη, κατάφεραν να «τρέξουν» ένα σερί 0-13(!) και να «καθαρίσουν» από νωρίς το πρώτο σετ, χωρίς να επιτρέπουν στους αντιπάλους τους να αντιδράσουν.

Ο Ολυμπιακός βρήκε πόντους από πάιπ του Μιγιαΐλοβιτς (0-7) και Πέριτς, ενώ στη συνέχεια τα τριπλά μπλοκ που έστηνε η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι, ανέβασαν τη διαφορά στο +11 από πολύ νωρίς, με το σκορ να είναι 0-11! Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των Παγένκ, Πέριτς και Στιβαχτή στα «ερυθρόλευκα» μπλοκ, τα οποία σταμάτησαν αλλεπάλληλες επιθέσεις των γηπεδούχων.

Το 0-12 το έκανε ο Παγένκ με έναν εντυπωσιακό πρώτο χρόνο σε συνεργασία με τον Προύσαλη και αφού είχε «χαλάσει» η υποδοχή του Φίλιππου χάρη στο σέρβις του Ανδρέαδη. Το 0-13 το έκανε ο Ζουπάνι με ένα πολύ δυνατό καρφί, ενώ τον πρώτο πόντο του τον πήρε ο Φίλιππος Βέροιας σε εκείνο το σημείο, με πέρασμα στην μεγάλη διαγώνιο.

Πέριτς και Ζουπάνι με πολύ καλές επιθέσεις πήραν τους επόμενους πόντους για τον Ολυμπιακό σε ένα σετ, διαδικαστικού χαρακτήρα μετά το τόσο εντυπωσιακό ξεκίνημα, με το σκορ να ανεβαίνει σε 4-16 για τον Ολυμπιακό.

Το σκορ εξελίχθηκε σε 5-18, με τους Ζουπάνι και Ανδρεάδη να στήνουν ένα, ακόμη, τρομερό μπλοκ και να κάνουν το 5-19 για την ομάδα του Τζουλιάνι. Ο Προύσαλης μοίραζε καταπληκτικά το παιχνίδι και έβγαλε… μόνο του τον Μιγιαΐλοβιτς, ο οποίος έκανε εύκολα το 5-20 για τον Ολυμπιακό.

Το σκορ ανέβηκε σε 7-22 χάρη σε ένα καρφί του Ζουπάνι και ένα δυνατό σέρβις του Μιγιαΐλοβιτς, για να έρθει στη συνέχεια στην κόντρα μπάλα ο Πέριτς και να κάνει το 7-23 για τον Ολυμπιακό. Το 8-24 έκανε ο Πέριτς με ένα εντυπωσιακό καρφί, ενώ το σετ «έκλεισε» υπέρ του Ολυμπιακού με 8-25, χάρη σε μονό μπλοκ του Παγένκ πάνω στον κεντρικό του Φίλιππου Βέροιας.

Διαβάστε επίσης