Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φίλιππος Βέροιας-Ολυμπιακός: Άνετα και το δεύτερο σετ ο Θρύλος

Φίλιππος Βέροιας-Ολυμπιακός: Άνετα και το δεύτερο σετ ο Θρύλος
Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 - 17:18

Στην αρχή του δεύτερου σετ ο Φίλιππος Βέροιας ήταν πιο ανταγωνιστικός κόντρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος πήρε πόντους από καρφιά των Πέριτς και Ζουπάνι, με το σκορ να είναι 5-4 υπέρ των γηπεδούχων.

Ο Ζουπάνι στη συνέχεια μαζί με τον Προύσαλη με μπλοκ έκαναν το 5-5 ενώ το «ερυθρόλευκο» προβάδισμα ήρθε δια χειρός Παπαδόπουλου για το 5-6. Το 5-7 ήρθε μετά από λάθος χτύπημα των γηπεδούχων και η διαφορά ανέβηκε στους τρεις πόντους χάρη σε ένα ακόμη «ερυθρόλευκο» τριπλό μπλοκ στη σημερινή αναμέτρηση.

Η διαφορά παρέμεινε εκεί και ο Πέριτς με πάιπ έκανε το 6-10, με τον Σονάρι να μειώνει με κερδισμένο μπλοκ άουτ σε 7-10. Ανδρεάδης και Προύσαλης συνεργάστηκαν για ακόμη μια φορά και με πρώτο χρόνο ο Ανδρεάδης έκανε το 7-11 για τον Ολυμπιακό, με τον Παπαδόπουλο να κάνει το 7-12 με ένα τρομερό καρφί.

Ο Πέριτς με δύο συνεχόμενους πόντους του έκανε το 7-14, δίνοντας στον Ολυμπιακό ολοένα και μεγαλύτερο προβάδισμα, «καθαρίζοντας» από νωρίς και το δεύτερο σετ. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 11-16, με τον Ζουπάνι να κάνει το 11-17 με πάιπ, και τον Σονάρι να ξαναμειώνει στους 5 με κερδισμένο μπλοκ άουτ.

Ο Σονάρι με δύο συνεχόμενους άσους, μείωσε σε 14-17 για τον Φίλιππο Βέροιας, με τη διαφορά να παραμένει στους τρεις και το σκορ να γίνεται 15-18 μετά από παράβαση του Μιγιαΐλοβιτς στο φιλέ.

Ένα λάθος των γηπεδούχων και ένα μπλοκ του Χαραλαμπίδη έκαναν το 15-20 για τους «ερυθρόλευκους», με τον Παπαδόπουλο στη συνέχεια να καρφώνει δυνατά στη διαγώνιο και να κάνει το 15-21, βάζοντας τον Ολυμπιακό έξι πόντους μπροστά στη τελική ευθεία του σετ.

Ο Παπαδόπουλος με κερδισμένο μπλοκ άουτ έκανε το 16-22 για τον Ολυμπιακό, με τον Πέριτς να κάνει ένα εντυπωσιακό μπλοκ για το 16-23. Το μεγαλύτερο ράλι του αγώνα έγινε στον 40ο πόντο του δεύτερου σετ με τον Παπαδόπουλο να το λήγει με ένα όμορφο πλασέ και να δίνει το σετ μπολ στον Ολυμπιακό.

Ο Φίλιππος πήρε δύο συνεχόμενους πόντους μειώνοντας σε 18-24, με τον Χαραλαμπίδη στη συνέχεια με πρώτο χρόνο να κάνει το 18-25 και το 2-0 για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης