Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βόλεϊ Γυναικών | Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια του αγώνα

Βόλεϊ Γυναικών | Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια του αγώνα
Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 - 13:19

Ο Θρύλος σε επίπεδο βόλεϊ Γυναικών έχει μπροστά του ένα σημαντικό ματς, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Ερασιτέχνης ενημερώνει για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της προσεχούς Τετάρτης (19:00) στο κλειστό του Ρέντη.

Αναλυτικά:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενόψει του αγώνα Κυπέλλου Γυναικών με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19/01/2022 με ώρα έναρξης 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» και σύμφωνα με τα νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη μας για τα εξής:

Λόγω του περιορισμού της παρουσίας φιλάθλων σε ποσοστό 10%, δεν θα ισχύσει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους Κάρτας Μέλους της σεζόν 2021-2022.

Η διάθεση των συνολικά 50 εισιτηρίων, η τιμή των οποίων ανέρχεται στα 5€, θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων, μέχρι την εξάντλησή τους από τη Δευτέρα (17/1/2022) και ώρες 10:00-18:00.

Τα εισιτήρια διαρκείας σε διακεκριμένες θέσεις ισχύουν κανονικά.

Την ημέρα του αγώνα δεν θα διατίθενται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου.

Για την αγορά εισιτηρίου αλλά και την είσοδο στο γήπεδο απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νόσησης covid-19.

Η χρήση διπλής μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση.

Διαβάστε επίσης