Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

H αύρα του Τζουλιάνι και οι αλλαγές

H αύρα του Τζουλιάνι και οι αλλαγές
Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 - 20:09

Μια πρώτη γεύση από τον Ολυμπιακό του Τζουλιάνι πήραμε στο παιχνίδι του Θρύλου κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας εκτός έδρας. Μια πρώτη γεύση, η οποία αφήνει αισιοδοξία στον κόσμο του Ολυμπιακού για το μέλλον της ομάδας με τον σπουδαίο Ιταλό τεχνικό στον πάγκο.

Ο Ολυμπιακός στο ντεμπούτο του Ιταλού έδειξε να αγωνίζεται με πολλή ενέργεια και καλοστημένα μπλοκ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφηναν τη μπάλα να σκάσει κάτω στη μεριά του με ευκολία. Η αύρα του Τζουλιάνι κάνει… μπαμ και το ντεμπούτο του Ιταλού δίνει πολλές ελπίδες για το μέλλον της ομάδας.

Η ομάδα του Τζουλιάνι ήταν… εκκωφαντική κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, κερδίζοντας το πρώτο σετ με 8-25, ενώ άνετη ήταν η επικράτηση και στα δύο επόμενα σετ (18-25, 15-25). Ο Ιταλός τεχνικός όμως δεν αρκείται σε εμφανίσεις όπως η χθεσινή και όπως δήλωσε και χθες μετά το παιχνίδι, θέλει να αλλάξει πολλά πράγματα στον Ολυμπιακό και θέλει να περάσει την δικιά του… «ιδέα» στην ομάδα, ενώ έστειλε επίσης και μήνυμα για… τίτλους!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού προπονητή του Ολυμπιακού: «Σίγουρα, έχω πολύ καλή εντύπωση για την ομάδα μέχρι τώρα. Βέβαια, στο σημερινό ματς δεν είδα πάρα πολλά, περισσότερα είδα στις προπονήσεις που είχαμε. Οι αθλητές προσπαθούν πολύ, θέλω να αλλάξω πολλά πράγματα και προσπαθούμε αυτή την περίοδο μέσω των προπονήσεων. Θέλω οι παίκτες να προσαρμοστούν στη δική μου ιδέα και στο πως θα περάσω αυτό που θέλω στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ γνωστός σύλλογος, θέλω να κατακτήσουμε τους τίτλους, θέλω να βελτιωθούμε».

Διαβάστε επίσης