Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με τον Φοίνικα Σύρου!

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με τον Φοίνικα Σύρου!
Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 - 17:08

Ανακοίνωση που αφορά τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, για το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Φοίνικα Σύρου (21/01/2022, 19:15) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», εξέδωσε ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., κάνοντας γνωστό πως τα εισιτήρια θα διατίθενται από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων από την Τετάρτη (19/01).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενόψει του αγώνα της Volleyleague Ανδρών με τον Φοίνικα Σύρου που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 21/01/2022 με ώρα έναρξης 19:15 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» και σύμφωνα με τα νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη μας για τα εξής:

Λόγω του περιορισμού της παρουσίας φιλάθλων σε ποσοστό 10%, δεν θα ισχύσει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους Κάρτας Μέλους της σεζόν 2021-2022.

Η διάθεση των εισιτηρίων, η τιμή των οποίων ανέρχεται στα 5€, θα πραγματοποιείται καθημερινά από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων, από την Τετάρτη (19/1) και ώρες 10:00-18:00.

Τα εισιτήρια διαρκείας σε διακεκριμένες θέσεις ισχύουν κανονικά.

Την ημέρα του αγώνα δεν θα διατίθενται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου.

Για την αγορά εισιτηρίου αλλά και την είσοδο στο γήπεδο απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νόσησης covid-19.

Η χρήση διπλής μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση».

Διαβάστε επίσης

Στην ΕΡΤ με τον πελάτη

Στην ΕΡΤ με τον πελάτη

Θα υπάρχει μετάδοση στο παιχνίδι Κυπέλλου του Ολυμπιακού στο Βόλεϊ Γυναικών με τον Παναθηναϊκό...