Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτα συναίνεσε, μετά έγινε... έξαλλος ο ΠΑΟΚ!

Πρώτα συναίνεσε, μετά έγινε... έξαλλος ο ΠΑΟΚ!
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 - 18:59

Προσπάθεια να δημιουργήσουν θέμα με αφορμή την διεξαγωγή του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία για την 11η αγωνιστική της Volleyleague, καταβάλουν οι ιθύνοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αρωγός στην προσπάθεια αυτή το σαιτ της παραμύθας αφού με αφορμή τον ορισμό της αναμέτρησης για την προσεχή Δευτέρα, αναφέρουν ότι είναι έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με την επιλογή της ημερομηνίας και επιρρίπτουν ευθύνες στη Λίγκα, η οποία σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν διευκολύνει τον Ολυμπιακό!

Αυτό που δεν θα διαβάσει κάποιος βέβαια στο κατά παραγελίαν άρθρο, είναι η πραγματικότητα.

Και ποιά είναι αυτη; Ότι ο ΠΑΟΚ συμφώνησε αρχικά μέσω του εκπροσώπου του για τον ορισμό της αναμέτρησης για την προσεχή Δευτέρα. Τι δεν θα διαβάσει επίσης; Οτι η ΕΡΤ δεν συνηθίζει να ρωτάει τα σωματεία για το πότε θα δείξει τα παιχνίδια, απλά ενημερώνει τη Λίγκα.

Ωστόσο για το συγκεκριμένο ματς στην επικοινωνία που υπήρξε, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν εξέφρασαν καμιά αντίρρηση για να γίνει το παιχνίδι την Δεύτερα. Συμφώνησαν αρχικά και για αυτό το λόγο ο Ολυμπιακός έβγαλε και τα αεροπορικά εισιτήρια για να ταξιδέψει Κυριακή για την Θεσσαλονίκη και να επιστρέψει την Τρίτη.

Τώρα αν στη συνέχεια για δικούς τους λόγους άλλαξαν γνώμη, ούτε ο Ολυμπιακός ούτε η Λίγκα μπορούν να κάνουν κάτι. Έφοσον δεν ήθελαν Δευτέρα ας το δήλωναν από την αρχή. Όχι να το παίζουν και έξαλλοι!

Αφού στην προκειμένη περίπτωση της κωλοτούμπας ισχύει το γνωστό "με λένε ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω".

Η... αστεία θέση του ΑΣ ΠΑΟΚ

Και λίγη ώρα μετα το δημοσίευμα στο σαιτ της παραμυθάς, όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων και ο... πραγματικός λόγος που οδήγησε τον ΠΑΟΚ, στην κωλοτούμπα, επειδή πληροφορήθηκαν οι Θεσσαλονικείς ότι ο Ολυμπιακός φέρνει τον Εσθονό διαγώνιο Ρενέ Τέπαν, ήρθε και η...επίσημη θέση του Α.Σ.ΠΑΟΚ.

Σε αυτή επειδή προφανώς δεν μπορούσαν να κάνουν λόγο για τον Εσθονό διαγώνιο προέβαλαν έναν άλλο ισχυρισμό με τον οποίο γελάει ο κόσμος!
Ξεφτιλίζονται ακόμη περισσότερο στον ΠΑΟΚ γιατί διαμαρτύρονται που θα παίξουν σε διάστημα πέντε ημερών δύο αγώνες! Έναν με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα και έναν το Σάββατο με τον Παναθηναϊκό.

Είναι πραγματικά πρωτοφανές στα χρονικά του αθλητισμού παγκοσμίως να διαμαρτύρεται μια ομάδα που θα παίξει ένα ματς Δευτέρα και άλλο ένα το Σάββατο!

Καταλαβαίνει κανείς πως μιλάμε για αντίδραση μικρής ομάδας...

Διαβάστε επίσης