Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός - Κηφισιά 3-0 σετ (τελικό)

Ολυμπιακός - Κηφισιά 3-0 σετ (τελικό)
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 - 19:09

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού συνεχίζει την Παρασκευή (11/2) τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Κηφισιάστο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τη 13η αγωνιστική της Volley League.

Ο Θρύλος, που έχει να αγωνιστεί από τις 31/1, μετά την αναβολή του εντός έδρας ματς με τον Μίλωνα, για τη 12η «στροφή», έχει στρέψει την προσοχή του στην ομάδα των βορείων προαστίων, για την οποία έχει προετοιμαστεί κατάλληλα.

Κόντρα στην Κηφισιά, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να βγάλουν αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο του Ρέντη και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Παρακολουθήστε ΕΔΩ σε live streaming την αναμέτρηση

1ο σετ

25-16 Μέσα σε μόλις 22 λεπτά ο Ολυμπιακός φτάνει στην κατάκτηση του πρώτου σετ. Καλύτεροι οι «ερυθρόλευκοι» στο Ρέντη, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Κηφισιά και έφτασαν εύκολα στη νίκη του πρώτου σετ της αναμέτρησης.

25-23 Προσπάθησε να αντιδράσει η Κηφισιά στο δεύτερο σετ, αλλά ο Ολυμπιακός μπόρεσε να πάρει τη νίκη και να κάνει το 2-0 στα σετ. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, ενώ υπήρξε και η ισοπαλία με 19-19, όμως οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην κατάκτηση και αυτού του σετ.

25-22 Τέλος του αγώνα! Ο Ολυμπιακός παίρνει εύκολα τη νίκη απέναντι στην Κηφισιά με 3-0 σετ, χάρη στο μπλογκ του Τέπαν στην τελευταία φάση της αναμέτρησης στο Ρέντη.

Διαβάστε επίσης