Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Η ασφάλεια των παικτών στον Άγιο Θωμά, Νο1 μέλημα

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Η ασφάλεια των παικτών στον Άγιο Θωμά, Νο1 μέλημα
Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 - 16:05

Έγινε η σύσκεψη στο κλειστό του Αγίου Θωμά, για το αιώνιο ντέρμπι του Σαββάτου, στο βόλεϊ. Το ματς θα γίνει, ως γνωστόν, στο κλειστό του Αγίου Θωμά και εκεί πραγματοποιήθηκε και η σύσκεψη, με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων, αλλά και εκπροσώπους της διοργανώτριας. Μία σύσκεψη σημαντική, καθώς όπως έχουμε συνηθίσει να γινόμαστε μάρτυρες, στο γήπεδο του Παναθηναϊκού γίνονται πολλές παραβάσεις κανονισμών, με τον κόσμο εκεί να είναι σχεδόν πάντα αρνητικός πρωταγωνιστής.

Την ομάδα του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο τιμ μάνατζερ Νίκος Μαντούβαλος και το αίτημα περί τήρησης αυστηρά του 10% της χωρητικότητας του γηπέδου, ήταν ένα από τα σημαντικά που έθεσε. Το γήπεδο χωράει 1350 άτομα, επομένως βάσει πρωτοκόλλου, πρέπει να είναι μέσα σε αυτό 135 άτομα. Ξεκάθαρο και δεν χωρά αμφισβήτηση.

Αλλά δεν ήταν αυτό το μόνο σημαντικό θέμα. Η προστασία και η ασφάλεια των αθλητών του Ολυμπιακού είναι το Νο1 μέλημα. Φαινόμενα επαναλαμβανόμενα, όπως το να κατεβαίνουν οι οπαδοί του ΠΑΟ στο επίπεδο του γηπέδου και να… φτύνουν τους αθλητές που κάνουν εκεί μπροστά το σερβίς τους, ο Ολυμπιακός δεν θα τα ανεχτεί. Και αυτό τονίστηκε με κάθε τρόπο. Από τον Ολυμπιακό ζήτησαν να τοποθετηθούν πλεξιγκλάς στο πέταλο εκεί, για να αποφευχθεί το φαινόμενο.

Συν τη φυσούνα για την είσοδο στον αγωνιστικό. Είπαμε, η προστασία των αθλητών είναι σημαντική και ξέρουμε άπαντες ότι τα γήπεδα που επιλέγει ο ΠΑΟ, εν προκειμένω και το κλειστό του Αγ. Θωμά, δεν πληροί τις προδιαγραφές… Ελπίζουμε να μη γίνουμε ξανά μάρτυρες των ίδιων φαινομένων. Τα είδαμε και πρόσφατα, στο ματς τους με τον ΠΑΟΚ και τον Φοίνικα Σύρου… Φανταστείτε με τον Ολυμπιακό, τι περιμένουμε…

Διαβάστε επίσης