Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τζουλιάνι: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας! Πάμε για νίκη!»

Τζουλιάνι: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας! Πάμε για νίκη!»
Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 - 16:51

Ο Θρύλος έχει σήμερα ένα κομβικό ματς, απέναντι στον Φοίνικα Σύρου και ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ Ανδρών έστειλε το μήνυμά του! Η αρχή γίνεται σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Φοίνικας Σύρου. Ο Ολυμπιακός θέλει να μπει δυνατά σε αυτή τη «μάχη», αφού στόχος του φυσικά είναι το να πάρει τον τίτλο! Για να το κάνει αυτό, χρειάζεται πλέον σημαντικές νίκες. Και μία εξ αυτών πρέπει να έρθει σήμερα, με την ομάδα της Σύρου.

Ο λαός του Θρύλου είναι πάντα ο έξτρα παίκτης, για την ομάδα. Μπορεί και έχει τη δύναμη να μετατρέψει το Ρέντη σε… καμίνι. Να σηκώσει την ομάδα και να την ανεβάσει, με την τρομερή του ώθηση, με την ατμόσφαιρα που δημιουργεί. Μία ατμόσφαιρα, την οποία ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι και η ομάδα του, σήμερα χρειάζονται πάρα πολύ!

«Το ματς είναι κομβικό. Σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε για μια επανεκκίνηση, μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ, θέλουμε τον κόσμο να είναι παρών. Πάντα με τον κόσμο δίπλα μας είμαστε πιο δυνατοί. Το ξέρουν οι φίλαθλοί μας, ότι η παρουσία τους είναι σημαντική για εμάς. Θέλουμε απέναντι στον Φοίνικα Σύρου να φτάσουμε στη νίκη και για να το κάνουμε αυτό, θα χρειαστούμε την στήριξη των φιλάθλων μας. Η αρχή είναι πάντα πολύ σημαντική και θέλουμε από σήμερα κιόλας να μπούμε δυνατά σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Με τον κόσμο στο πλευρό μας, μπορούμε», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο δυνατός, με τον κόσμο στο πλάι του. Όλοι Ρέντη, λοιπόν, όπως πρέπει!

Διαβάστε επίσης