Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολοκληρώθηκε το μαγειρείο, οριστικά χωρίς κόσμο ο Θρύλος με τον ΠΑΟΚ!

Ολοκληρώθηκε το μαγειρείο, οριστικά χωρίς κόσμο ο Θρύλος με τον ΠΑΟΚ!
Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 - 13:54

Εντάξει, όλα πάνε… καλά στο ελληνικό βόλεϊ! Αφού τιμωρήθηκε οριστικά με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων ο Ολυμπιακός, για όσα έγιναν ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ στο ματς με τον ΠΑΟ (από 13/12!!!), όλα είναι… τέλεια στο άθλημα.

Ολοκληρώθηκε το μαγειρείο, οριστικά χωρίς κόσμο ο Θρύλος με τον ΠΑΟΚ! Έμεινε η ποινή που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα, με τον Ολυμπιακό να πληρώνει την κωλυσιεργία της ΕΣΑΠ και την επιλεκτική ευαισθησία εκείνων που τον δίκασαν με… τρεις μήνες καθυστέρηση!

Έτσι, αφού ο Ολυμπιακός εξέτισε τη μία αγωνιστική με αντίπαλο τον Μίλωνα για το Κύπελλο, καλείται να δώσει και το σημερινό ματς με τον ΠΑΟΚ, χωρίς κόσμο. Ένα ματς κομβικό για την κατάκτηση του τίτλου, ένα από τα πιο κρίσιμα και καθοριστικά ματς της σεζόν… Πληρώνει ο Ολυμπιακός την… εξάντληση αυστηρότητας στην απόφαση εις βάρος του, η οποία όχι μόνο είναι άδικη, όπως έχουμε επισημάνει, αλλά έρχεται και με τρομερή καθυστέρηση, χωρίς φυσικά να φταίει ο Ολυμπιακός.

Την ίδια ώρα, ο δις υπότροπος Παναθηναϊκός βλέπει τις τιμωρίες του για όσα έγιναν με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να μη διπλασιάζονται και έτσι να εκτίει τις ποινές του με υποδεέστερους αντιπάλους, όπως η Κηφισιά και ο Μίλωνας, ενώ θα έχει κανονικά κόσμο, όταν παίξει με τον Ολυμπιακό!

Αν δεν μιλάμε τώρα, δηλαδή, για απόλυτη αλλοίωση των συνθηκών με τις οποίες διεξάγονται τα πλέι οφ της Volley League, τότε για τι μιλάμε;! Κρίνοντας τη μία περίπτωση και την άλλη, γίνεται σαφές ότι μιλάμε για δύο μέτρα και δύο σταθμά, μιλάμε για ξεκάθαρη αδικία εις βάρος του Ολυμπιακού και φυσικά, όπως είπαμε και στην αρχή… όλα πάνε «άριστα» στο ελληνικό βόλεϊ! Και εις ανώτερα!

Διαβάστε επίσης