Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

MVP ο Τέπαν και στην κορυφαία ομάδα Ζήσης-Μιγαΐλοβιτς

MVP ο Τέπαν και στην κορυφαία ομάδα Ζήσης-Μιγαΐλοβιτς
Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 - 16:25

Ο Ολυμπιακός τα πηγαίνει εξαιρετικά στη Volley League και οι παίκτες του Θρύλου λάμπουν. Ο Ρενέ Τέπαν αναδείχθηκε MVP της τρίτης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος και στην κορυφαία ομάδα της αγωνιστικής βρέθηκαν και οι Ζήσης και Μιγιαΐλοβιτς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΕΣΑΠ: «Ο Eσθονός διαγώνιος του Ολυμπιακού Ρενέ Τέπαν αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola στην 3η αγωνιστική της B΄φάσης του πρωταθλήματος Volley League 2021-22:

Ο Ρενέ Τέπαν ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της ομάδας του επί του Π.Α.Ο.Κ. με 3-0 σετ στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Β΄φάσης που έγινε στο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη.

Ο Ρενέ Τέπαν ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του. Σημείωσε 23 πόντους. Στις 34 επιθέσεις που έκανε τελείωσε 19 πόντους, δηλαδή, ποσοστό αποτελεσματικότητας 56%. Επίσης είχε 4 πόντους από μπλοκ, ενώ μέγιστη ήταν και η συμβολή του και στην άμυνα. Τελείωσε όλες τις κρίσιμες κόντρα επιθέσεις που έκριναν το ντέρμπι και ειδικά στο 1ο σετ όπου ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε πίσω με -4 επικράτησε 27-25.

Είναι η πρώτη φορά που ο Ρενέ Τέπαν αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola.

Είναι η 121η φορά που παίκτης του Ολυμπιακού αναδείχτηκε MVP από το 1998 που καθιερώθηκε ο θεσμός και η τρίτη εντός της σεζόν 2021-22 μετά τον Χέρμανς Έγκλεσκαλνς [Λετονία] την 6η αγωνιστική και τον Σέρβο Πάβλε Πέριτς στην 1η αγωνιστική της Β’ φάσης.

Η DREAM TEAM ΒΙΚΟΣ COLA ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Β ΦΑΣΗΣ VOLLEY LEAGUE 2021-22

MVP ΒΙKOΣ COLA: Ρενέ Τέπαν [Εσθονία] (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Πασαδόρος: Αξέλ Γιάκομπσεν (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Διαγώνιος: Ρενέ Τέπαν [Εσθονία] (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Ακραίοι: Νικόλα Μιγιαΐλοβιτς (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Ζίγκα Στερν [Σλοβενία] (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ)

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Κεντρικοί: Σάσο Στάλεκαρ (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Ντέιβιντ Κόστα [Βραζιλία] (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ)

Διαβάστε επίσης