Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βόλεϊ Ανδρών: «Είμαστε ο Ολυμπιακός, θέλουμε τον τίτλο»

Βόλεϊ Ανδρών: «Είμαστε ο Ολυμπιακός, θέλουμε τον τίτλο»
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 - 16:33

Τζουλιάνι και Στιβαχτής έδωσαν το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου, στο Final 4 στο βόλεϊ Ανδρών! Ο Ολυμπιακός είναι μπροστά σε άλλη μια μεγάλη πρόκληση, στην ιστορία του. Μπροστά σε ακόμη έναν τίτλο. Και τον θέλει.

Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Γλυφάδας η συνέντευξη Τύπου του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί (31/3-1/4) στο κλειστό «Μάκης Λιούγκας» με τη συμμετοχή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, του Πήγασου Πολίχνης, του Φοίνικα Σύρου και του ΠΑΟΚ. Στη συνέντευξη Τύπου στη Γλυφάδα, από πλευράς Ολυμπιακού μίλησαν ο προπονητής, Αλμπέρτο Τζουλιάνι και ο αρχηγός, Κώστας Στιβαχτής, ενώ το «παρών» έδωσαν ο τιμ μάνατζερ, Νίκος Μαντούβαλος και ο βοηθός προπονητή, Αντώνης Βουρδέρης.

Αναλυτικά, ο προπονητής του Θρύλου, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, για το πρώτο μου Κύπελλο στην Ελλάδα. Δεν θα είναι εύκολο για εμάς, η ομάδα δεν είναι στο 100%, ωστόσο είμαστε Ολυμπιακός και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για τη νίκη. Θέλουμε να κερδίσουμε».

Ο αρχηγός των Πειραιωτών, Κώστας Στιβαχτής ανέφερε: «Βρισκόμαστε εδώ, για την τελική φάση του Κυπέλλου. Ως Ολυμπιακός, θέλουμε να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο, ξέρουμε βέβαια ότι δεν θα είναι εύκολο. Υπάρχουν αξιόμαχες ομάδες, υπάρχουν αξιόλογες ομάδες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, αλλά εμείς είμαστε αποφασισμένοι και ελπίζω το ίδιο αποτελεσματικοί, να κατακτήσουμε το Κύπελλο.

Ευχαριστώ όσους βοήθησαν για τη διοργάνωση, το Δήμο Γλυφάδας που πήρε τη διοργάνωση. Ελπίζω, να προσφέρουμε ωραίο θέαμα εδώ. Είμαστε έτοιμοι και ψυχολογικά, ξέρεις ότι παίζεις ένα μονό παιχνίδι και ότι αν δεν βρεθείς στην καλή σου μέρα, δεν υπάρχει… γυρισμός. Είμαστε έτοιμοι, είναι αναγκαστικό αυτό. Αυτά τα παιχνίδια είναι για τις μεγάλες ομάδες, πρέπει να διεκδικούνται. Ό,τι προβλήματα κι αν υπάρχουν, πρέπει να είσαι στο γήπεδο και να παίζεις στο 100%».

Διαβάστε επίσης

Στιβαχτής: «Θέλουμε το τρόπαιο»

Στιβαχτής: «Θέλουμε το τρόπαιο»

Η εισαγωγική τοποθέτηση του αρχηγού του Ολυμπιακού, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final 4 της Γλυφάδας, την Πέμπτη και την Παρασκευή.