Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να αλλάξει πολλά

Να αλλάξει πολλά
Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 - 19:47

Πολύ ισορροπημένο και κλειστό ήταν το πρώτο σετ στον δεύτερο ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, ειδικά στις αρχές. Ο Ολυμπιακός έπαιξε στις αρχές κυρίως με τον Πέριτς (0-1, 2-3) και ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε για πρώτη φορά στο 4-3 με τον Κουμεντάκη.

Το μπλοκ στον Τέπαν έφερε το σκορ στο 8-5, με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι να καλεί νωρίς το πρώτο του τάιμ άουτ. Πολύ γρήγορα πήρε και το δεύτερο, μιας και ο Ολυμπιακός έδειχνε να χάνει τον έλεγχο του αγώνα από νωρίς μετά τον άσο του Κουμεντάκη (11-6)!

Ο Πέριτς με καρφί μείωσε σε 12-9, αλλά ήταν φανερό πως κάτι έλειπε από τον Ολυμπιακό. Το μπλοκ στον Σέρβο έφερε το 14-9, ενώ ο ίδιος, με τον ίδιο τρόπο, με μπλοκ στον Ούντρις, μείωσε σε 14-10.

Ο Παπαδόπουλος πήρε πόντο για το 17-13, αλλά ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να μαζέψει τη διαφορά! Ο Μιγιαΐλοβιτς τελείωσε άουτ τη φάση και ο άσος του Κουμεντάκη έφεραν το σκορ στο 20-13!

Το καρφί του Τέπαν και ο άσος του Μιγιαΐλοβιτς έκαναν το 20-15, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να καλεί τάιμ άουτ για να κόψει το ρυθμό που πήγε να βρει ο Ολυμπιακός. Ο Πέριτς κάρφωσε άουτ για το 23-17, σε μία μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο ο Θρύλος. Και κάπου εκεί φαίνεται να τελειώνουν όλα για το πρώτο σετ. Και τελείωσε με το άστοχο σερβίς του Πέριτς για το 25-19 για το 1-0 σετ υπέρ του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης