Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καθάρισε» και το 2ο σετ με Πέριτς ο Θρύλος

«Καθάρισε» και το 2ο σετ με Πέριτς ο Θρύλος
Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022 - 20:21

Το δεύτερο σετ έπειτα από το βίντεο-τσεκ πού ζήτησε ο Ολυμπιακός έκανε το σκορ ισόπαλο σε 3-3. Ο Ολυμπιακός συνέχισε την πίεση το σερβίς έχοντας 4 άσσους.

Το μπλοκ συνεχίσει το καλό ποσοστό με τους Μιγιαΐλοβιτς Τέπαν να είναι καταλυτικοί. Το σκορ πήγε 9-6 υπέρ του Ολυμπιακού με τον προπονητή του Φοίνικα να ιδιαίτερα αυστηρός με τους παίκτες του.

Στη συνέχεια του σετ η τοπική ομάδα προσπάθησε να παίξει από το κέντρο με πρώτο χρόνο και κατάφερε να προηγηθεί με ένα σερί 5 πόντων να προσπερνάει με 11-10. Στην εξίσωση του σετ μπήκε και πάλι ο Τέπαν που έχει διψήφιο αριθμό πόντων.

Το 2ο σετ δεν έχει την ίδια εικόνα με το πρώτο με τους νησιώτες να ανεβάζουν απόδοση και να πιέζουν για να μην χαθεί η επαφή -με το σκορ.

17-14 με σερί 3 πόντων ο Ολυμπιακός και τάιμ-αουτ. Ο Φοίνικας πίεσε και ισοφάρισε σε 19-19 με μια πολύ όμορφη ενέργεια του Φράγκου που κάρφωσε δυνατά. Ο Πέριτς ανέλαβε την επίθεση και έδωσε ξανά προβάδισμα με εκπληκτική επίθεση και 2 συνεχόμενους άσσους έκανε το σκορ 22-19.

Σ' αυτό το σημείο οι παίκτες του Φοίνικα να έβγαλαν αντίδραση και ισοφάρισαν προσωρινά 22-22 αλλά ο Πέριτς με άσσο έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό που τον έφερε μια ανάσα από τη κατάκτηση και του 2ου σετ.

Μπλοκ άουτ και το σετ πάει και σε «ερυθρόλευκα» χέρια με 25-23 σε 31 λεπτά.

Διαβάστε επίσης