Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οδοστρωτήρας ο Ολυμπιακός στο πρώτο σετ στη Λαμία!

Οδοστρωτήρας ο Ολυμπιακός στο πρώτο σετ στη Λαμία!
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 - 19:22

Πολύ δυνατά μπήκε στο γήπεδο η ομάδα του Κάρλο Παρίζι και πήρε από νωρίς μια σημαντική διαφορά την οποία προσπαθούσε να διευρύνει συνεχώς. Μπλοκ από Γιώτα και Χίπε για το 0-1, ενώ η Άγκοστ με τρομερό τελείωμα έκανε το 1-3. Η ανωτερότητα συνεχίστηκε και ο Ολυμπιακός εκμεταλλευόμενος τα λάθη των γηπεδούχων και ένα εκπληκτικό τελείωμα της Εμμανουηλίδου στο… πόδι, έκανε το 3-7.

Η Κόστα με πολύ καλό τελείωμα έκανε το 6-9, με το «ερυθρόλευκο» μπλοκ να δίνει έναν ακόμη πόντο στον Ολυμπιακό και να κάνει το 6-10. Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα τρομερό ράλι από τις δύο ομάδες, το οποίο έληξε με μπλοκ της Γιώτα, για το 6-11. Η Χριστοδούλου συνέχισε να πιέζει από το σερβίς και με άσο έκανε το 6-14, με το σερί του Ολυμπιακού να επεκτείνεται σε 0-6!

Η Μαριάνα Κόστα με έξυπνο πέρασμα έκανε το 6-15, με τη διαφορά να μεγαλώνει διαρκώς και να πηγαίνει στο +10 έπειτα από διπλό μπλοκ των Χίπε και Γιώτα! Η συνέχεια ήταν το ίδιο εντυπωσιακή! Ένα ακόμη μπλοκ από τις Γιώτα και Χίπε έκανε το σκορ 6-17, ενώ το εντυπωσιακό σερί 0-9 «έσπασε» με κερδισμένο μπλοκ άουτ από τη Λαμία και το σκορ έγινε 7-17.

Η Περέιρα με έξυπνο πέρασμα έκανε το 8-18 για τις γηπεδούχες, ενώ η Χίπε κέρδισε το μπλοκ άουτ και έκανε το 8-19, και το 9-20 στη συνέχεια με τον ίδιο τρόπο. Η Καστίγιο έστειλε άουτ την μπάλα πάνω από το φιλέ και το σκορ έγινε 9-21 για τον Ολυμπιακό. Εμμανουηλίδου και Χριστοδούλου με εντυπωσιακό μπλοκ έκαναν το 12-23, με τη Μαριάνα Κόστα να καρφώνει για το 12-24. Το 13-25 έκανε η Χριστοδούλου με πανέξυπνο πέρασμα στο φιλέ, έπειτα από μεγάλο ράλι!

Διαβάστε επίσης