Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μουρίκης: «Είμαστε το φαβορί, να το αποδείξουμε στο νερό»

Μουρίκης: «Είμαστε το φαβορί, να το αποδείξουμε στο νερό»
Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 - 01:02

Για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πόλο Ανδρών μίλησε ο Κώστας Μουρίκης και τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί αλλά θα πρέπει να το δείξει και στην πισίνα. Στον ημιτελικό του Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο 16/4 στις 19:00 την ΑΕΚ.

«Θέλω, πρώτα από όλα, με τη σειρά μου, να ευχαριστήσω όλους τους φορείς που συντέλεσαν ώστε να είμαστε εδώ σήμερα, την ΚΟΕ, τον Δήμο Λάρισας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό μεγάλες εθνικές διοργανώσεις να γίνονται στην περιφέρεια, ώστε να προσελκύουν περισσότερο κόσμο, περισσότερα παιδιά από την περιφέρεια.

Όσον αφορά στους αγώνες, από παλιά ο θεσμός του Κυπέλλου είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, είναι δύο παιχνίδια που είναι τελείως διαφορετικά, όλα μπορούν να γίνουν. Είμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο νερό. Είναι δύο παιχνίδια δύσκολα, πρώτα με την ΑΕΚ και έπειτα, αν περάσουμε στον τελικό.

Μετά από μία δύσκολη περίοδο που περάσαμε με τον κορονοϊό, εύχομαι να δούμε ένα κολυμβητήριο γεμάτο, που είναι πολύ σημαντικό για το άθλημα μας και για τους αθλητές.

Ελπίζω να γίνουν καλοί αγώνες, να κερδίσει ο καλύτερος. Θέλω να πω συγχαρητήρια και στον Εθνικό και στον Ολυμπιακό, τις ομάδες Γυναικών, για τις κατακτήσεις των ευρωπαϊκών», δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας Πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης