Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τράβιτσα και Στερν για τον Θρύλο, οι επιλογές Τζουλιάνι! (videos)

Τράβιτσα και Στερν για τον Θρύλο, οι επιλογές Τζουλιάνι! (videos)
Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 - 14:42

Ο Ολυμπιακός βλέπει ήδη την επόμενη ημέρα. Αφού έχει ράψει το τρίτο αστέρι στη φανέλα του, προχωράει και δεν στέκεται στο τι δεν πήγε καλά φέτος. Ο Θρύλος καλείται να χτίσει μία νέα ομάδα, όχι από την αρχή, αφού σε αυτή υπάρχει ποιοτικό υλικό και αυτό θα το κάνει με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι στον πάγκο. Ο Ιταλός κόουτς μένει εδώ, χτίζει τον Θρύλο της νέας εποχής και αρχίζει με δύο δυνατές προσθήκες! Ποιοι είναι οι δύο πρώτοι που αναμένεται να πιάσουν λιμάνι; Ο Ντράγκαν Τράβιτσα και ο Τόνσεκ Στερν!

Ο Τράβιτσα είναι πασαδόρος, ύψους 2μ,, γεννήθηκε στις 28/8/1986 και έπαιξε και στην Εθνική Ιταλίας, με την οποία κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, αργυρό μετάλλιο στα Eurovolley τις χρονιές 2011, 2013 και χάλκινο στο Παγκόσμιο (2013 και 2014). Έχει πανηγυρίσει και πρωτάθλημα Ιταλίας, φυσικά. Έχει παίξει στις Τρεβίζο, Ματσεράτα, Μπέλγκοροντ, Χάλκμπανκ, Μόντενα, Κρέμα, Μιλάνο, Πάντοβα και φέτος στην Περούτζια. Ο επονομαζόμενος και Ντράγκο, είναι γιος του Λιούμπο Τράβιτσα που ήταν δύο χρόνια προπονητής στον Ολυμπιακό και κατέκτησε το 2003 το πρωτάθλημα!

Διαγώνιος είναι ο Τόντσεκ Στερν (γεννηθείς στις 14/11/1995 και ύψους 2μ. επίσης), που παίζει στην Εθνική Σλοβενίας, με την οποία κατέκτησε δυο ασημένια μετάλλια στα Eurovolley 2019 και. 2021. Μάλιστα, ο κόουτς του Θρύλου τον ξέρει καλά, αφού το δεύτερο το κατέκτησε με προπονητή τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι, στην Εθνική Σλοβενίας! Παράλληλα, έχει κατακτήσει χρυσό μετάλλιο το 2019 στο Challenger Cup. Παίζει στην Πιατσέντζα, ενώ έχει παίξει και στις Βερόνα, Βίσλα, Πάντοβα, Ντόχα, Χάλκμπανκ.

Διαβάστε επίσης

Εμείς φταίμε

Εμείς φταίμε

Εμείς και μόνο. Που τους μάθαμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ξαφνικά ασχολούνται μέχρι και οι βόθροι με πόλο, βόλεϊ και μπάσκετ Γυναικών.