Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με 17-3 δεν άλλαξε ποτέ η ιστορία

Με 17-3 δεν άλλαξε ποτέ η ιστορία
Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 - 14:12

Αφού τους αρέσουν οι ομοιοκαταληξίες, δεν τους χαλάμε χατίρι. Θα τους το λέμε, μέχρι να βγει ο ήλιος από τη Δύση. Όπως «με 17 δεν υπάρχει αυτοκρατορία», έτσι και «με 17-3 δεν άλλαξε ποτέ η ιστορία». Οφείλουν όλοι τους, οι γνωστοί παραμυθάδες, από πατέρα σε γιο, να καταλάβουν ότι στο βόλεϊ ο Ολυμπιακός είναι έτη φωτός μπροστά. Λάθος. ΚΑΙ στο βόλεϊ ο Ολυμπιακός είναι έτη φωτός μπροστά. Δεν τους έχει μείνει κάτι να χαίρονται. Δεν έχουν πουθενά να πιαστούν και το μόνο που τους έχει απομείνει είναι καμιά ευκαιριακή χαρά, εδώ κι εκεί. Καμιά σκόρπια επιτυχία, την οποία παίρνουν και κάνουν… λύσσα, που λέμε. Διογκώνουν όπως η φαρίνα τα κέικ. Ξέρουν και από «μαγειρική» τα παιδιά, μας πιάνουν τι λέμε.

Για να μην αναλωνόμαστε συνέχεια στα ίδια πράγματα, αλλά και επειδή καμία πρόκληση (της νοημοσύνης του κόσμου) δεν πρέπει να μένει αναπάντητη, θα θυμίσουμε στον γιο του πατέρα του, ο οποίος ανέλαβε να μας πει για το ότι… γράφτηκε ιστορία (γελάνε και η κίτρινη και η μπλε πλευρά της μπάλας το βόλεϊ…), πως με 17-3 στους τίτλους, από τότε που ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός μπήκε στη νεότερη, ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ, η ιστορία παραμένει… αναλλοίωτη. Ο Ολυμπιακός να είναι μπροστά, πρώτος, καλύτερος, να ηγείται και να γράφει ΕΚΕΙΝΟΣ την ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό και η ομάδα που έχει τα 3 (τρόπαια) να παρακολουθεί ΑΝΗΜΠΟΡΗ να αντιδράσει, τον Ολυμπιακό να γιγαντώνεται.

Είπαμε: Από τη μία ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ στους τίτλους, με 6 πρωταθλήματα, 5 Κύπελλα και 6 Λιγκ Καπ. Από την άλλη… 3 (τρόπαια). Στο ίδιο διάστημα… Ποια ιστορία… άλλαξε; Καμία, είναι η αλήθεια. Τώρα το τι μας λέει ο γιος του πατέρα του, το ακούμε βερεσέ. Από αντι-Ολυμπιακοφροσύνη, να ‘ταν κι άλλη. Ας κάνουν κλαμπ, είναι πολλοί και παραμένουν ανίκανοι να πείσουν τον οποιονδήποτε, για το οτιδήποτε…

Αφιερωμένο…

Διαβάστε επίσης