ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολυμπιακός | Βόλεϊ Γυναικών: «Αιώνιο» ντέρμπι ξανά, για το 2-1 στη σειρά! (photo)

Ολυμπιακός | Βόλεϊ Γυναικών: «Αιώνιο» ντέρμπι ξανά, για το 2-1 στη σειρά! (photo)
Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022 - 10:54

Ο Ολυμπιακός, σε επίπεδο βόλεϊ Γυναικών, επιστρέφει σήμερα το απόγευμα στο τάραφλεξ και είναι έτοιμος για να κάνει το 2-1 στη σειρά με τον Παναθηναϊκό και να πάρει προβάδισμα τίτλου, για να σηκώσει στο φινάλε την κούπα!

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχονται στις 18:00 (OSFP TV) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στο πλαίσιο του τρίτου τελικού της Volley League.

Τα κορίτσια του Θρύλου, μετά την ήττα (3-1) από τις «πράσινες» στον δεύτερο τελικό στο κλειστό του Αγ. Θωμά στο Μαρούσι, επιστρέφουν στο Ρέντη και θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, ώστε να πάρουν ξανά το προβάδισμα στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος, κάνοντας το δεύτερο, από τα τρία βήματα, για την κατάκτηση του τίτλου.

Μιλώντας για το μεγάλο ματς, ο Κάρλο Παρίζι τόνισε: «Στο προηγούμενο ματς, χάσαμε το δεύτερο… σετ. Η σειρά κρίνεται στα τρία και πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη! Προετοιμαζόμαστε για τον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό και σίγουρα, θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, τόσο στην ψυχολογία και τη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο, όσο και κάποια τεχνικά κομμάτια, όπως στο σερβίς, στην μπλοκ-άμυνα, αλλά και στις επιθέσεις μας, γιατί αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες, όπως ξέρουμε. Θεωρώ, ότι θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα».

Διαβάστε επίσης