Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το Ρέντη πρέπει να ΚΟΧΛΑΖΕΙ ξανά

Το Ρέντη πρέπει να ΚΟΧΛΑΖΕΙ ξανά
Παρασκευή, 6 Μαΐου 2022 - 14:28

Δεν χρειάζεται εμάς ο κόσμος του Ολυμπιακού, να του πούμε ότι η θέση του είναι στην κερκίδα, δίπλα στην ομάδα, σε όλα τα αθλήματα… Το ξέρει καλά, το κάνει διαρκώς και σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται, στέκεται δίπλα στη μεγάλη του αγάπη και φωνάζει δυνατά «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!». Και σήμερα πρέπει να κάνει το ίδιο… Ξανά σε τελικό ο Ολυμπιακός, με τον ΠΑΟ και ο κόσμος οφείλει να είναι παρών και δίπλα στην ομάδα.

Στο Ρέντη, στις 18:00, ο Θρύλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και φυσικά τα κορίτσια του Κάρλο Παρίζι χρειάζοντα και σήμερα τη στήριξη του κόσμου, ο οποίος αποτελεί πάντα τον «παίκτη παραπάνω», για κάθε ομάδα του Ολυμπιακού, που μπαίνει στο γήπεδο για να παίξει.

Θυμίζουμε την ανακοίνωση του Εραστέχνη, για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟ, σήμερα στις 18:00:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον τρίτο τελικό της Volley League Γυναικών στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» (Παρασκευή 6/5, 18:00), με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από την Τετάρτη (4/5) και πραγματοποιείται από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά), από την Τετάρτη (4/5) και ώρες 10:00-21:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

Βόλεϊ: 5€, 10€ (VIP)

*Ισχύουν οι Κάρτες Μέλους και τα εισιτήρια διαρκείας βόλεϊ Γυναικών.

Διαβάστε επίσης