Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρέντη «ΚΑΜΙΝΙ» για τον τίτλο!

Ρέντη «ΚΑΜΙΝΙ» για τον τίτλο!
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 - 11:59

Είπαμε λίγο νωρίτερα. Ο μεγάλος τελικός της Volleyleague είναι εδώ! Το ‘αιώνιο’ ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για τον τίτλο, είναι εδώ! Και ο Θρύλος είναι για άλλη μια φορά, μπροστά στην κούπα!!! Και το όπλο, πέρα από την ποιότητα της ομάδας, είναι ένα: Ρέντη «ΚΑΜΙΝΙ» για τον τίτλο! Τα εισιτήρια είναι σε διάθεση και το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» πρέπει απόψε να ΚΟΧΛΑΖΕΙ! Ο Ολυμπιακός θέλει τον παίκτη παραπάνω (δανειζόμαστε τον όρο από το πόλο) για να κάνει πιο εύκολο το έργο του. Να πάρει την ώθηση που χρειάζεται, για να φτάσει στον τίτλο!

Τα εισιτήρια διατίθενται και σήμερα. Μέχρι τις 4 το απόγευμα στο Τμήμα Μελών, ΚΑΝΟΝΙΚΑ, όπως πάνα. Και στη συνέχεια στο κλειστό του Ρέντη, κανονικά μέχρι την έναρξη του αγώνα... Του αγώνα που μπορεί να σημάνει ΚΟΥΠΑ! Και πρέπει να σημάνει ΚΟΥΠΑ!

Θυμίζουμε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, εστιάζουμε στο τι ισχύει για τη σημερινή ημέρα και για τις τιμές των εισιτηρίων. Δείτε:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον πέμπτο τελικό της Volley League Γυναικών στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» (Πέμπτη 12/5, 19:00), με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά):

**Την Τετάρτη (11/5), 10:00-21:00**.

Την Πέμπτη (12/5), 10:00-16:00 και στη συνέχεια, από το εκδοτήριο του κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 5€ (πέταλο), 10€ (κεντρική κερκίδα), 20€ (VIP), 30€ court seats (δεύτερη σειρά), 50€ court seats (πρώτη σειρά).

*Στον πέμπτο τελικό της Volley League Γυναικών στο κλειστό του Ρέντη, δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους, παρά μόνο τα εισιτήρια διαρκείας του βόλεϊ.

Διαβάστε επίσης