Ντουντούκα
Στο 9-0 το σερί του Θρύλου επί του Παναθηναϊκού!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Γίνεται ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός σιγά-σιγά! (photos)

Γίνεται ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός σιγά-σιγά! (photos)
Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 - 21:54

Όταν είσαι στερημένος, όταν σε έχει γλεντήσει ο Ολυμπιακός με κάθε πιθανό τρόπο, σε όλα τα αθλήματα, ειδικά επί εποχής του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Μιχάλη Κουντούρη, έχει λογική να πανηγυρίζεις κάθε τρόπαιο που θα παίρνεις μία στο τόσο. Αφού οι πράσινοι αναμφίβολα σαν σύλλογος ένα έλλειμμα σε τίτλους το έχει τα τελευταία χρόνια.

Κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός αρχίζει να θυμίζει ΠΑΟΚ. Τον ΠΑΟΚ που στο παρθενικό του πρωτάθλημα στο Βόλεϊ Ανδρών είχε 6.000 κόσμο στην Πυλαία στη φιέστα του, 3.500 στη δεύτερη, 1.500 στην 3η!

Ο Παναθηναϊκός, την ίδια ώρα, πριν λίγες εβδομάδες, έκανε φιέστα στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου και το παρών έδωσαν 4.000 φίλαθλοι. Η παραμύθα έλεγε 8.000, ο επίσημος Παναθηναϊκός που έχει ανακαλύψει δίκη του μονάδα μέτρησης έλεγε 9.000, αλλά πάνω από 4.000 δεν ήταν για κανέναν λόγο.

Τώρα, στον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ, στο ΟΑΚΑ, όπου με νίκη έπαιρναν τρόπαιο, δεν πήγαν πάνω από 2.500-3.000. Σκεφτείτε ότι ήταν σίγουρα λιγότεροι όταν τώρα η παραμύθα έκανε λόγο για 6.000 κόσμο!

Οι τύποι που είναι στερημένοι από χαρές και τίτλους, πήγαν λιγότεροι αυτήν τη φορά στο ΟΑΚΑ για να πανηγυρίσουν τον τρίτο τη τάξει θεσμό στο ελληνικό βόλεϊ, πίσω από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.

Και κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός αρχίζει να θυμίζει ΠΑΟΚ. Και το ΟΑΚΑ...Παλατάκι.

Βέβαια, για να τα λέμε όλα για κάποιους αυτά δεν έχουν και μεγάλες διαφορές. Λέμε για εκείνους που η καρδιά είναι «πράσινη» αλλά η τσέπη «ασπρόμαυρη». Λέμε τώρα, έτσι...

Και επειδή λέμε τώρα έτσι, δείτε και τι λάθος έκαναν οι άνθρωποι αυτοί, με αυτήν την… υπερπαραγωγή της παραμύθας. Έπαιζε Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στο Λιγκ Καπ και δίπλα από το σήμα ΠΑΟΚ έγραψαν Ολυμπιακός. Παντού Ολυμπιακό βλέπουν αυτοί. Και στον ύπνο τους...

Καταλαβαίνουμε βέβαια ότι έρχονται πάντα σε δύσκολη και… αμήχανη θέση όταν παίζει η ομάδα της καρδιάς με την ομάδα της τσέπης σε όλα τα σπορ.

Που κατά διαβολική σύμπτωση πάντα αυτές οι αναμετρήσεις είναι «ματσάρες» που «διαφημίζουν το άθλημα».

Κλείνοντας, να σημειωθεί και κάτι ακόμα, γιατί κάποιες συνήθειες δεν κόβονται, είτε παίζουν σε στρούγκα είτε στο ΟΑΚΑ. Βλέπετε, είχαμε και πάλι διακοπές για καπνογόνα και άλλες «ομορφιές».

Διαβάστε επίσης