Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έβγαλε ανακοίνωση η ΕΟΠΕ για το λάθος στα πρωταθλήματα του Παναθηναϊκού!

Έβγαλε ανακοίνωση η ΕΟΠΕ για το λάθος στα πρωταθλήματα του Παναθηναϊκού!
Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 - 15:33

Σας ενημερώσαμε λίγο νωρίτερα για ακόμη μία… αλλοίωση της πραγματικότητας και ακόμη μία παραχάραξη της ιστορίας, την οποία ο Παναθηναϊκός επιχείρησε να κάνει, εκμεταλλευόμενος λάθος στην ΕΟΠΕ. Και να εμφανίσει… παραπάνω τίτλους από όσους έχει. Ως συνήθως… Η ομοσπονδία εξήγησε πως είχε γίνει το λάθος, πίσω από το οποίο θέλησε να κρυφτεί ο ΠΑΟ και να εμφανίσει περισσότερα πρωταθλήματα στο βόλεϊ Γυναικών, από όσα έχει…

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η ΕΟΠΕ ανέφερε:

Η ΕΟΠΕ ανακοινώνει πως το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών έγινε τη σεζόν 1970-71 με πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό. Τα Εθνικά πρωταθλήματα γυναικών ξεκίνησαν από τη σεζόν 1982-83.
Ως εκ τούτου οποιαδήποτε άλλη αναφορά για πανελλήνιο πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών τη σεζόν 1969-70 (χρονιά που έγινε το πρώτο Εθνικό πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών) είναι λανθασμένη και καλούνται οι εκπρόσωποι Τύπου και ΜΜΕ να διορθώσουν όλες τις σχετικές λίστες πρωταθλητών.
Η ΕΟΠΕ διόρθωσε τη χρυσή βίβλο μετά από εκ παραδρομής λάθος που είχε γίνει το 2017 και αναπαράχθηκε με την ευκαιρία της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2021-22.

Διαβάστε επίσης