Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόβαρ, ο δευτερότριτος της λίστας χωρίς... αλλά και ψέμματα!

Κόβαρ, ο δευτερότριτος της λίστας χωρίς... αλλά και ψέμματα!
Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022 - 23:47

Στην προσπάθειά τους να δώσουν συνέχεια στη μεταγραφή που έκανε ο Παναθηναϊκός με τον Κόβαρ, το μόνο που δεν έγραψαν είναι ότι τον πήρε μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού! Φοβερά πράγματα! Βέβαια, με αυτούς που είναι μαθημένοι στα παραμύθια, δεν περιμένεις κάτι διαφορετικό.

Όντως ο Κόβαρ είχε προταθεί στον Ολυμπιακό, αλλά στη λίστα με τους ακραίους ήταν στη δεύτερη και στην τρίτη θέση. Και επί της ουσίας ο Ολυμπιακός δεν ασχολήθηκε μαζί του, από τη στιγμή που «έτρεξε» και προχώρησε το Νο. 1 της λίστας του, τον σπουδαίο Κουβανό, Σαλβαδόρ Ιντάλγκο.

Οπότε, από την στιγμή που έκλεισε τον κορυφαίο στη λίστα του ο Ολυμπιακός του Αλμπέρτο Τζουλιάνι, δεν ασχολήθηκε με καμία άλλη περίπτωση σε αυτήν τη θέση. Οπότε, όσα και να γράφουν είναι απλά... να ‘χαμε να λέγαμε. Γνωστό είναι, άλλωστε, ότι τα γράφουν για να φανεί ότι κάτι έκαναν. Καλός παίκτης ο Κόβαρ, αλλά είναι κοινό μυστικό ότι έχει φθίνουσα πορεία τα τελευταία χρόνια η καριέρα του. Καλή η επικοινωνία, αλλά υπάρχουν και αυτοί που γνωρίζουν, συν το γεγονός ότι υποτιμούν και τη νοημοσύνη των οπαδών τους.

Αλλά άμα η προπαγάνδα και το στήσιμο αφηγημάτων είναι ο λόγος ύπαρξης σου, θεωρείς ότι απευθύνεσαι σε πρόβατα που καταβροχθίζουν αμάσητο το σανό που τους πλασάρεις.

Η φάση, λοιπόν, είναι μία... Πόση παραμύθα αντέχεις;

Διαβάστε επίσης

Μένει στον Θρύλο η Βίλμα Σάλας!

Μένει στον Θρύλο η Βίλμα Σάλας!

Η Κουβανή απάντησε θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και παραμένει στο λιμάνι, με την ομάδα του Μιτσέλι διαρκώς να ενισχύεται!